8

АTAKICT

преди 8 години

До Анонимен КАКТО И ДРУГИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА---МЬТИХА ЦЯЛА ГОДИНА ГЛАСУВАНЕТИ И НАКРАЯ ..НАЙ--УМНИЯ.. ТРЯБВАШЕ ДА ИМ ПОКАЖЕ 4Е ВСЕ ПАК В ТАЗИ ДЬРЖАВА ИМА КОНСТИТУЦИЯ И НЕМА КЬДЕ ДА РИТАТ

7

Анонимен

преди 8 години

Я па тоя! Да не го е хванал грип, та е вдигнал такава висока температура.

6

Анонимен

преди 8 години

С оредяването на редиците няма как да станеш по-силен, не знам кого се опитва да убеди Лукарски- мене или себе си.

5

Лукарски

преди 8 години

Колкото по-малко ставаме, толкова по-силно захапваме кокала. Един път ни се е паднало да сме на власт, ще блажим докрай.

4

Анонимен

преди 8 години

"Лидерът на СДС Божидар Лукарски обяви, че с всяко излизане на партия от управляващото мнозинство, то става по-силно."Значи като махнем всички мускули от човека, той ще придобие свръхчовешка сила.

3

Арнолд

преди 8 години

Гледах икономическия министър - почти нищо не каза на тема икономика. Как да каже, като не я разбира? За него инвестиция означава благосъстояние. Нищо не каза за условията и проблемите на българския предприемач. Само мантрите за великите чуждестранни инвестиции. По техните думи БВП расте, влоговете растат и сме богати. А истината е, че БВП и влоговете растат, просто защото богатството на богатите се увеличава!

2

БАБА КУНА

преди 8 години

ЛУКАРСКИ ТИ СИ ЖАЛЪК ПОДМАЗВАЧ НА ОЩЕ ПО-ЖАЛКИЯ НИ ПРЕМИЕР. ЩОМ И ТИ СИ МИНИСТЪР ТО ГОШО ***, КАТО ПО-УМЕН ОТ ТЕБ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПРЕЗИДЕНТ.

1

Анонимен

преди 8 години

НАЙ-ИЗЛИШНИЯТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.