26

Анонимен

преди 8 години

"Засилва слуховете..." т.е няма нищо реално ( и не може да има), само слуховеА всеки вижда, че баба Криси няма шансове.

25

Анонимен

преди 8 години

Без ру2снаците и китайците нищо няма да стане. А на Кристалина Путин дори няма да обърне внимание.

24

Българин

преди 8 години

Досега нямахме дипломати еничари, които да се кандидатират от името на чужди държави само исамо да изпълнят личните си амбиции срещу интересите на собствената си държава. Но когато сис картонче от ДС всичко е възможно, въпреки че си станал еврокомисар.

23

Калин

преди 8 години

Ако Кристалина Георгиева е истинска българка е редно публично да подкрепи номинацията насобствената си страна, а не да ми играе хоро в центъра на Брюксел. Държавните интереси са надпартийните и личните.

22

Кирил

преди 8 години

Докато тук си играем на ЦСКА и на Левски е видимо, че външни фактори опитват да раздвоятбългарската позиция и общественото мнение.

21

Анонимен

преди 8 години

Тази е едно американско недоразумение. Да си взема вече пенсията и да върви да си яде милионите.

20

Стоян

преди 8 години

Атака очевидно е срещу силния български кандидат заради факта, че е с най-високи шансове даоглави ООН.

19

Кольо

преди 8 години

Поредното британско упражнение, представляващо недомлъвки от неофициални изявления,анонимни източници и второстепенни британски издания.

18

Krum

преди 8 години

Ако Кристалина Георгиева е истинска българка е редно публично да подкрепи номинацията на собствената си страна, а не да ми играе хоро в центъра на Брюксел. Държавните интереси са над партийните и личните.

17

Елена

преди 8 години

Британците виждат, че губят надпреварата и затова заплашват с успоредни кандидатури и налагане на вето, което няма да използват, защото виждат настроението на другите четири страни-членки на Съвета за сигурност.

16

Емануела

преди 8 години

Нито една нормална страна няма да издигне втора българска кандидатура поради очевидния факт, че тя е предварително загубила надпреварата и никой няма да остави две българки начело на двете най-влиятелни организации.

15

Анонимен

преди 8 години

Въпросът тук е, че запада иска човек от източна Европа, който знае как да им сваля ципа !

14

Анонимен

преди 8 години

КриСталинка ?

13

Анонимен

преди 8 години

"Именно това засилва слуховете за възможна по-късна кандидатура на друг високопоставен представител на Източна Европа, популярен в Лондон, Брюксел и Вашингтон: Кристалина Георгиева."Тоест ако не номинираме тяхната марионетка и техен фаворит, която да слушка и изпълнява техните заповеди, ще прецакат Източна Европа.

12

Анонимен

преди 8 години

Ако източноевропейците бяха добре координирани, сега те щяха да се съберат и да решат кой има най-добрия шанс да спечели, а по-слабите кандидати да бъдат жертвани, казва Ричард Гоуан, сътрудник в European Council on Foreign Relations."Колко плоско изказване- все едно сме банда диви племена, които трябва да се обединят зад общ вожд. Глупа.кът явно не може да разбере, че Източна Европа е само регион, а всяка държава в него желае да излъчи собствен кандидат.

11

Анонимен

преди 8 години

Оффф бе, няма отърване от това бабе!

10

Анонимен

преди 8 години

Чудят се къде да я набутат Сталинка- услужливата слугиня на пробутващия се нов световен ред.

9

koko

преди 8 години

Да друго си е да си подкрепян от американския апарат

8

Анонимен

преди 8 години

Бокова не е удобна на английската офшорна мафия.

7

А

преди 8 години

За президент на българите след онова изказване ,че арабите ще подобрят демографският ни прираст на нас българите няма шанс,така че ако ще за космонафт да я лансират -все тая,ние я мразим