79

Ив.Дим.

преди 8 години

Към 104-Това е вярно, но доколко могат да го контролират , е отделен въпрос. Навярно това ги спира политиците . А сега да си дадем сметка кой реално е спасявал света /напр. от нацистка чума/ и кой по филмите, за пиар. Навярно и двете големи сили РФ и САЩ първо биха ни търсили на картата , за да ни съсипят метеорологично....Стоп, руснаците ни знаят , нали те ни спасиха от османската чума :)

78

Чочо

преди 8 години

Толкова глупава статия отдавна не съм виждал, явно авторката е неграмотна. Вероятно причина за аномалиите в България са извънземните дето изсякоха горите ни, а сега се чудят от какво ставали наводненията, пороите и промяната в климата ?!?Вервайте им!

77

Анонимен

преди 8 години

До 108 и 109Момчета, добра логика вадите. Ама случайно да сте чували за излишъци от реколта. Щатите вадят достатъчно зърно за задоволяване на нуждите им. А ако е реколтата е прекалено много, то части от нея не се събира или се унищожава, за да не се сваля прекалено цената, заради свръхпроизводство (може да намерите информация по въпроса). Световния глад е последното, което интересува политиците и корпорациите.

76

кокала

преди 8 години

доколкото аз знам тесла е от една от републиките на бивша югославия. с това до тук. стана ми обаче доста смешно когато нашите учили-недоучили професори започват да изказват мнение по различни световни въпроси. За жалост 99 % от тях си нямат хал хабер от тези велики полемики,но за да заслужат хляба народен (разбирай заплатите и хонорарите) решават да се впускат в полемики и разсъждения непристъпни за техните мозъци. Жалка картина са

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 108Поздравления 108. Има надежда... щом се намират 2-3 мислещи с главата си, още има надежда.Бурите и наводненията ги правят изкуствено и това си е "истина" за вярване, ама за промяната на климата си е раздувка и ни лъжат.... Тежка история.

74

Анонимен

преди 8 години

По *** статия и още по *** коментари днес не бях чел.един въпрос ще ви задам.ако имаха подобно оръжие русия и сащ нямаше ли да го използват за да превърнат собствените си пустинни земи в плодородни такива и да печелят десетки милиарди годишно от земеделски продукти

73

PD do Профн

преди 8 години

О да! Много добро наблюдение. Има такава апокрифна теза. Самураите са имали претенции, към управляващите съдбините на човечеството, и най вече към финансово заробващия модел. Жал ме е за това, което ги сполетя, ала те имат вградено силно усещане за колективизъм и ще се справят. Иска ми се да вярвам, че цялостния ефект, е бил по скоро стечение на обстоятелствата около въздействието, отколкото точен разчет на предизвикалите го.

72

Профн

преди 8 години

Факт е, че Хаарп гръмна Фукушима. Имаше онлайн графики на магнитометъра в Гокона, Аласка, ама ги свалиха. Това го наблюдавах тогава поне седмица, зщото бях се заитересувал заради една книга за Тесла, която купих в Бгето. Въпреки, че има международно споразумение, че този вид оръжия са забранени. Е, за северното сияние може...

71

PD

преди 8 години

Ще опитам по друг начин да го обясня.Приеми че работим с константна мощност.Ако средата е в същата собствена честота, то тя ще поеме цялата енергия (ок 95%).Ако насочим тази енергия към зона с обем 100 и тя даде примерно 0,1 градус, то ако свием зоната (насочваме енергията с помощта на ефекта лупа) до обем 1 то ще постигнем 101 градуса Естествено ефекта може да е буря в чаша вода, но тука вече е въпрос на мащаб а не на принцип. ХАРП е безумно мощен, по отношение на предаване на радио информация.

70

Хех

преди 8 години

Доста отдавна и САЩ и Русия разполагат както с мет. така и със сеизм. оръжие. Нито едната нито другата държава отрича това. Нито пък едни на други си оспорват това че го притежават.

69

PD

преди 8 години

Облаците са пари на водата (газообразно състояние). При разпръскване на определени химически в-ва от самолети се предизвиква чисто физическа реакция на конгломериране на тези пари около разпръскваното в-во и вероятно образуването на капки, с които тези пари по закона на гравитацията падат на земята. Типична за руснаците масовка, с много труд и малко прогнозиране. Не е това сериозната заплаха за човечеството. Още повече, че и ние по подобна схема влияехме на градоносните облаци, само че с ракети.

68

as

преди 8 години

Не знам в какво да вярвам ,но нека някой изкара доказателство че на 9 май по време на парада в Москва от 60г. на сам е валял дъжд или времето не е било хубаво.

67

PD

преди 8 години

Да, Ще опитам пак принципно. Надявам се не очакващ уравнения. Имащ 12.5 градуса от природата. За буря ти трябват 13. Добавяш съобразно мощността която имаш тези 0.5 в зона която можеш да ги постигнеш и получаваш резултат. Ако не ти стига мощността за да постигнеш тези 0.5 намаляваш зоната. Започваме ли да говорим на общ език или. Все пак си представи и микровълновата с каква мощност ти топли ястието и го сравни с нормален котлон. Надявам се разбираш какво обяснявам на идейно ниво

66

Petar Jekov

преди 8 години

NIKOLA TESLA E SARBO HARVATIN, Madam BELCHEVSKA I NIAMA NISHTO OBSHTO S ROMANIA.

65

PD

преди 8 години

Не загрява от нищото а само дозагрява, с цел ускоряване на процеса. Това се касае само за климатичната съставляваща на този тип въздействия. Ефекта който е постигнал вероятно Тесла, предполагаемо с явлението известно като Тунгуски метеорит се дължи на ефекта на лупата, т.е. пренос на енергия по йонизирания слой на атмосферата и фокусирането му в определена точка Идеята на тези процеси е, щото с малка отключваща/ насочваща енергия да породи процеси по посока желаното въздействие.Това е и магията

64

dodurov

преди 8 години

Тесла няма нищо общо с Румъния

63

Бай ви Ганя

преди 8 години

Колекционирам снимки над България с chemtrails. След това първо се увеличават по статистика респираторните оплаквания и обостряне на "алергичните" реакции. После идват и описваните локални бури със описаните гръмотевици. Насочването е над отдавна планирани ражони с цел депопулацията им.

62

PD

преди 8 години

А точно училищните знания, са тези които да ни обяснят как точно работят подобни системи. Загряването на определени въздушни маси от слънцето, водят до издигането им и на тяхно място се придвижват по студени такива. С използването на системи от подобен тип се ускорява или съответно забавя този процес. Това е базовата теория. На празно място, такива системи не са в състояние да предизвикат процеси. Те просто влияят на скоростта им или посоката. Също така работят и с недрата на планетата.

61

иликтутатъ

преди 8 години

Уф, не ми се четАт коментарии. Все пак "авторЪ" е "забравил" една "теория", да впише в творението си. А именно, забавянето на Гълфстрийм и неговото "охлаждане". Стана поради изпускането на петрол в мексиканския залиФФ. Туй течение е основния "виновник" за климата на цялото северно полукълбо и метролозите сега (в момента) натрупват данни и напасват "теориите" за предсказване на климата. Мани, ама метрологията е доста точна наука. И "рептили" не е доказано че има-въпреки конспирациите. Не, Ли?

60

Процедурно питане

преди 8 години

Колко ли професори и академици имат титлите за вярност към Москва и КГБ?Некадърници само харчат държавни пари и парите на пенсионерите.