20

пешо

преди 8 години

до #3 бранник,разбирам червените *** да плямпате колко добре се е живяло по комунизма и да си вярвате, заблудата и сбърканите приоритети ви прощавам, но това, което ти си написал е откровена лъжа. бай ти тошо е докарал българия до 1 фалит, през 60-те години, когато е подарил всичкото ни злато на руснаците, за да ни спасят, а малко след него, около падането на комунизма, сме били пред друг фалит. отделно, че е имало и друг официален фалит през комунизма. не разпространявай лъжи.

19

Анонимен

преди 8 години

11 милярда резерв ми нали взехте 16 къде свихте останалите?

18

Анонимен

преди 8 години

Долнопробна лъжа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Пъзел

преди 8 години

Кво се чудят...да ги карадат !

16

123

преди 8 години

КАК ШЪ ГИ СТИГНЕМ ГЪРЦИТЕЕЕЕЕЕЕ!

15

Анонимен

преди 8 години

Тогава защо вземат нов дълг сега бре!??!?"Нов дълг от 100 млн. лева под формата на държавни ценни книжа пое Министерството на финансите. Той е с по-ниска лихва спрямо същата емисия, която беше отворена и през януари."

14

тато

преди 8 години

Това са пълни измишльотини,първо в бюджета умишлено са записани по-малко приходи от нормалните, сега ги обявят за излишъци и се хвалят как давали при на ляво и дясно,това са селски трикове на тиквата.Като имате толкова приходи от къде ги получихте като икономиката е умряла,това се нормалните приходи от ддс и данъци които умишлено са подценени в бюджета.Предизборни номера на тиквата, не се радвайте на малко прасе.

13

някой си

преди 8 години

След всяка такава новина скача цената на нещо важно за всички хора- я ток, я парно, я билетче или винетка..

12

Palm oliv

преди 8 години

Da si otkupiat zagubenite pri voinite teritorii togava...:-):-):-)

11

Анонимен

преди 8 години

"Кабинетът внася в НС нов заем за 600 млн. евро" - това за гарантиране на банките. Не знам само аз ли виждам една стъпка напред и две назад или е обратното две назад и една напред.

10

АTAKICT

преди 8 години

До Анонимен ТАМ ПИШЕ---11.5 МИЛЯРДА ДЕПОЗИТИ В БНБ----НО ТОВА СА СПЕСТЯВАНИЯ НО НЕ И ИЗЛИШЬК

9

Анонимен

преди 8 години

ИЗВЪНРЕДНО! ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО ВЗЕ НОВ ДЪЛГ ОТ 100 МЛН. ЛВНа проведен на 16 май аукцион успешно са пласирани държавни ценни книжа за 100 млн. лева с 2,41% лихва и падеж 27 юли 2026 година.

8

Анонимен

преди 8 години

Излишък ли?!Много лошо,г-даТА!Много лощо!Толкова заеми натрупахте напоследък и все още има неокрадено?!Защото,освен заеми и "еврофондове",вече нищо не се създава в райската пустия -няма даже домати и краставици родно производство!!!

7

хахаха

преди 8 години

а в другия сайт пише че искат още кредити омг хахахах

6

Анонимен

преди 8 години

"Държавата отчете излишък в бюджета от 819.7 млн. лв. и по европейските средства в размер на 10439 млн. лева."Такка започва статията. Къде е истината?

5

Анонимен

преди 8 години

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОВА ДА Е ИСТИНА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОБЯВИ ЧЕ СМЕ ЗАОРАЛИ ДЪНОТО, НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ.

4

Анонимен

преди 8 години

За какъв излишък говорите, след като приходите са малко на 6,5 млрд, а разходите 7,2 млрд? Това е смешно

3

Бранник

преди 8 години

До Анонимен 1Прав си Излишъци има, но само в болната фантазия на управляващите. Реалността е друга милиарди външен дълг без съответно покритие. Бай Тошо, макар и подиграван жестоко от нас, остави дълг по малък от взетия сега. Само цената на атомната централа в Белене беше по висока от оставения дълг.

2

4ASOVNIK

преди 8 години

INTERESNA RABOTA,RABOTA U6 PRIXODITE SE YVELI4AVAT, ZAEMITE SA6TO,BATACITE V DARJAVNITE DRYJESTVA I TE SE YVELI4AVAT,KATO BDJ I NEK???? VE4E SE 4YDQ NA KAKVO DA VQRVAM,PAK NQKOI NE SI E SVERIL4ASOVNIKA KOGA E PISAL TAQ STATIQ

1

Анонимен

преди 8 години

Пак сметка без кръчмар. Обявявайте взетите заеми и външният дълг, за да се знае в коя от всичките касички намалява и в коя се увеличава. Не за друго, ами някой да не вземе да "умре" от радост.