122

TONI

преди 8 години

До seiraTI BG LISI

121

seira

преди 8 години

УВАЖАЕМИ "БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ",СЛЕД КАТО ТОЛКОВА МНОГО ДЪРЖИТЕ НА ВАШИТЕ "ПРАВА", КОГА ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА ДЪРЖИТЕ Й НА ВАШИТЕ "ЗАДЪЛЖЕНИЯ"?!ЗАЩО ЛИЦА, КОИТО НЕ УЧАСТВАТ В ЖИВОТА НА ОБЩЕСТВОТО ИМАТ ПРАВО ДА БЪДАТ "БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ"?!

120

seira

преди 8 години

АБЕ "БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ",ВИЕ, КАТО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ "РАВНИ ПРАВА", ЗАЩО ОЩЕ СТЕ "БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ", СЛЕД КАТО ПОСТОЯННО ЖИВЕЕТЕ В ЧУЖБИНА?!

119

toni

преди 8 години

eto vi patrioti dali gotovi da svalet tova pravitelstvo nali sa patrioti vijte gi utre ste peyat druga pesen PATRIOTI DVAMA AMA PATRIOTI

118

toni

преди 8 години

До Откъде,нaкъдеSLUSHAY PI4 NE MILEA ZA KAPITALISTI4ESKA GEYSKI ZAPAD MNOGO DOBRE SI JIVEEH V VARNA RUSE I TAKA NATATIK;NO SLED KATO TAKIVA KATO TI OSTANALI IZBIRATE PREZIDENTI PREMIERI DEPUTATI IZHVIRLETE GI AKO SI MILEETE ZA BG VIJ KAKVO NAPRAVIHA V ARGENTINA PREDI NEKOLKO GOD;IMAM IMOTI TAKIVA KATO TEBE LI MI PLASTATE MOITE DANIZ ??????????????????????

117

Анонимен

преди 8 години

Ако искат моя глас на изборите, от НФСБ още сега да минават в опозиция. Колкото по-скоро, толкова по-добре.От както ГЕРБ дойдоха на власт се чудят как да ни съдерат кожите на нас, обикновените българи. Увеличиха ни винетките, сега ще вдигат билетчето в градския транспорт. Забраниха ни да варим ракия.А покрай европроектите крадат като за последно.

116

врвр

преди 8 години

До Анонимен 175аре посмали ***, щела да фалира българия. ще фалират роднините ти тука ако не им пращаш пари.а вие като си плащате данъците в чужбина там си и гласувайте.

115

вервер

преди 8 години

!докога ще го траем тоя Плюню а не идем да го изринем от Дондуков. бе я затваряйте това *** правителство.Браво на Симеонов - няма турски граждани да решават съдбата на българите.И разваляйте правителството щом не може да повлия на тоя *** ***

114

Стефан

преди 8 години

Аз съм демократ и от 26 години гласувам и подкрепям СДС, а през последните години Реформаторския блок, но сега заставам твърдо зад Симеонов и Каракачанов, защото това безобразие от гласуването в Турция трябва да спре!!!

113

Моето мнение

преди 8 години

Гастарбайтерите са основно общи работници,строители,чистачки,гледачки, про.ститутки....общо взето най-ниската прослойка. Те избягаха заедно с *. Да не мислите че някой адвокат или бизнесмен ще отиде да бачка на строеж в Англия? Понеже пращат някой лев към България и си мислят ,че са успели в живота и са повече от хората в България.....

112

Анонимен

преди 8 години

До Българин 171Ако не сме ние, които работим в чужбина и пращаме всеки месец пари, БГ е фалирала точно за един месец.

111

Анонимен

преди 8 години

Единият аген на ДС се махна от правителството. Ще се радвам и другия да се махне.

110

Българин

преди 8 години

Аз много уважавам Българите, емигрирали и работещи в чужбина, нека и те да ни уважават, защото - първо и ние работим и то за много по-малко пари, и второ, което е по-важното - ако те са свикнали да се разхождат между *** и бимбинистанци, аз не искам да се разхождат около мен сирийско-турци и фереджета!

109

агент Иван

преди 8 години

Агентите на КГБ никога не могат да бъдат патриоти.

108

ааааааааааа

преди 8 години

ако патриотите не се извъртят ще спечелят 2 пъти повече гласоподаватели на изборите ,ако се въртят като БОКО ЩЕ СА В КАНАЛА НА ИЗБОРИТЕ

107

гг

преди 8 години

Пл. е разединител , а не обединител защото въпросът НЕ Е за българите в САЩ , които ще гласуват и при промените така както до сега, а за турците в Турция, където изборните секции от 130-140 ще станат 7-8 .

106

OMG_Lucker

преди 8 години

Според мен Бокича няма да се поддаде на извиването на ръце от страна на "патриотарите" и то не защото е мъж, а защото така ще му наредят... от някъде, сещайте се. Но според мен правителството може и да не падне след това, ще измислят кой да ги подкрепи, не им се пуска кокала. Я ДПС ще ги подкрепи, я някаква процедурна врътка и така.

105

Анонимен

преди 8 години

Tия са патриоти, колкото аз съм китаец. Хората ги интересува единствено властта и нищо друго.

104

Анонимен

преди 8 години

На 10 октомври град Щип (Република Македония) осъмва с рекламни материали на Красимир Каракачанов. Картичките са разпространени в пощенски кутии и входове на блокове. Град в който живеят немалко хора с изявено българско самосъзнание, и жители с българско гражданство. В същото време видеоклип, който напомня за българския произход на населението в Р Македония, се разпространява от дни в интернет пространството. Появата на предизборните материали предизвиква интерес от страна на няколко македонски медии, сред които основните телевизии - Сител, Телма и Алфа[10]. Местната полиция премахва лис

103

TOP SECRET

преди 8 години

Фактите говорят сами за себе си ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КАРИЕРА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ Е ЗАПОЧНАЛ в Държавна сигурност, Шесто управление, регистриран като агент Иван (16.05.1989), а след близо година и половина е продължила в ръководството на ВМРО-СМД.