15

Мучачос

преди 8 години

Американците изнасят демокрация в арабските страни,а те на свой ред внасят тероризъм. По този начин се "обогатяват" културите между християни и мюсюлмани и върви обмяната на идеи и ценности.Финансистите да изчислят има ли ръстеж в тоя "бизнес" и ако няма да ударят политиците с папките по тиквите.

14

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията не е стока, г-н папа. Това е принзип. Това н есе внася или изнася. Не можеш да спреш "износа" на демокрация. Който иска демокрация е в правото си да я има.Вие г-н папа може да твърдите че демокрацията се изнася ама не е така. Подобни хора на теб искат и да се даряват и дарения на църквата и папата, уж за добро на човечеството, ама това ли са ви принципите - да разменяте демокрация за пари. Ей, папа, ти си последоваел на Юда и паричките.

13

Тиквoч

преди 8 години

Роска, за какво ти е тази снимка с папата, като не милва. Да знаеш аз колко снимки имам, мене три папи са ме галили по главата!

12

Анонимен

преди 8 години

Папата бърка.Мигрантите сами си създават гетото, именно защото не могат да се откъснат от културата, която са си донесли. Искат, нов живот, ама да е като стария, просто с по-добри битови условия. Да не забравяме убииствата на честа или оговорените и наложени бракове сред тях. Те не искат да се интегрират или да се съобразят с културата и традициите на страната домакин. В родните им страни и в семействата им в последствие им набиват в тиквите как християните са врагове

11

ined

преди 8 години

Кой е тоя *** до Папата?

10

Анонимен

преди 8 години

А защо Римокатолическата църква си мълча като пу.ка досега? Защото имаше келепир. И Кръстоносните походи, и инквизицията, и европейският ***.отизъм бяха подкрепяни, щом подържаха тяхното статукво. Сега като вижда, че повечето католици са водени от същата безпринципност си мисли, че прииждащите са "умрели" за неговата милостиня. Подкрепата на пед.арастията беше върхът на падението им. Все едно се из.пика на библията.

9

Тялото

преди 8 години

Как да интегрираш хора, които бих убили собствените си деца ако се интергрират.Исляма е военна доктрина, която дава точни и неподлежащи на интерпретация инструкции за "държавност" и обществен ред. И най-лошото е, че исляма не дава инструкции само за своите хора, а задължителни за всички. 80% от мюсулманите вярват че шариата е задължителна за всички, 20-25% от тях вярват че насилието е оправдано за да постигнат шариа.Целия ислямски свят е срещу науката, изкуството, свободата и демокрацията.

8

Анонимен

преди 8 години

Този Папа е един от най-интелигентните хора на всички времена. Жалко, че няма или не използува влиянието си по-силно.

7

Анонимен

преди 8 години

.. и Бразилия

6

Анонимен

преди 8 години

Сега е наред южна америка - Венецуела...

5

Анонимен

преди 8 години

Какво прави Плевнелиев на снимката и каква й е връзката със статията?

4

Миро

преди 8 години

До странноДа обвиняваш запада за всичко по света си е доста лява позиция. Също и да искаш отворени граници и Европа да приеме мигрантите. Естествено не пропусна да подкрепи точно мисюлманина кмет, ей така без причина. После да иска избягване на гетоизирането е същото като да иска повече социални придобивки. А и преди сме го чували да говори за социална справедливост. Естествено това е и завоалиран начин да хвърли вина атентатите пак на "запада", който е позволил гетоизиране.

3

БАТЮ

преди 8 години

Абсолютно прав е папата,по отношение " износа на демокрация " - американски тип !!!!!....."Благодарение " на Буш-младши сме на тоя хал в световен мащаб с ислямския тероризъм !!!!!...В Ирак ,Либия, Афганистан ,Сирия - все с американска "помощ" бяха унищожени светските управления и на власт дойдоха "брадатите" и тероризма се развихри !!!!!...Да не говорим за Европа и тъпотиите на баба Меркел ....На млади години / през времето на БКП / и аз бях фен на западната демокрация,но сега не съм !.

2

странно

преди 8 години

До МироЗащо ви е страх от истината,промития ви мозък не я приема нали!?какво му е лявото на Папата,това че казва неща който мислят болшинството хора ли?

1

Миро

преди 8 години

Това е първия ляв силно политизиран папа. Този е толкова политизиран че е направо абсурден. Изобщо се чудя вярва ли в бог? Все едно гледам епизод на "Да, г-н Премиер", където предлагаха за позиция епископ един атеист и марксист. Комедията от преди 30 години сега е реалност.