5

bros

преди 7 години

Спорт и музика ;) Демек, физически и емоционален комфорт за всеки

4

вергил

преди 7 години

Лакомията води до напълняване,нищо друго.Аз съм на 41 години и тежа 69 килограма при 173 см височина.Но не ям сладкиши и тем подобни,не пия газирани напитки и ям не повече от филия хляб на ядене.Има и хора,които ядат каквото си поискат и не напълняват,но те са не повече от 4-5 процента.Останалите трябва да внимаваме какво ядем.

3

Анонимен

преди 7 години

Не само ниските хранителни качества, а и гигантските им калории, които на опаковката са за 100 грама от продукта, а не за целия пакет. Много десерти съдържат половината от калорийната норма за целия ден и дори повече, а разяждат вместо да засищат и за едно хранене. Реално за да качиш един килограм е достатъчно да ядеш едно малко пакетче бисквити над нормата си в продължение на една седмица, а за да го свалиш, да избягаш два класически маратона.

2

Анонимен

преди 7 години

Ако не се касае за болест на обмяната причината е комбинацията от лакомия и лесното набавяне на храна. Праисторическият човек преди да се нахрани се е налагало доста да потича след храната си, а сегашният тича след хранене, и то не всеки.

1

Иван

преди 7 години

Главната причина все повече хора да са дебели е много ниските хранителни качества на много от храните които се предлагат и които много хора консумират без да се замислят. Храни с рафинирани въглехидрати, захар, растителни мазнини с полиненаситени мазнини, транс мазнини и др. не притежават необходимите витамини, минерали и нутриенти необходими за нормално функциониране на тялото а предоставят само "празни" калории и нарушаващи нормалното функциониране на метаболизма.