8

Истината

преди 8 години

Истината е, че преди 1989-та година правеха това, което трябва - направиш ли нарушение, почти сигурно ще те глобят за него и хората спазваха правилата. Сега е обратното - сигурен си, че каквото и нарушение да направиш, КАТ няма да те глоби, освен ако не стане катастрофа и както навсякъде по света в такива случаи, хората спират да спазват правилата. Принципно за такива акции трябва да има масови уволнения в КАТ, който по закон трябва да работи непрекъснато и да осигури спазването на Закона, а не

7

До 11

преди 8 години

Не лъжи! И аз съм живял и шофирал по онова време и знам как беше. Няма никакво значение какво си шофирал тогава или сега. Щетите са си щети. Удрял съм си колата, отиваш на оглед, определят ти цена и ти плащат. Горе-долу както сега, но тогава застраховките се правеха по друг начин, който според мен беше по-добър. Сега може да не си направиш Каско, че и ГО и е пълно с такива дето бягат при катастрофи, защото нямат застраховки.

6

Анонимен

преди 8 години

Скоро бях в няколко села във Врачанско. Видях над 20 мотоциклета да се карат без номера. Видях два камиона,няколко лади и москвичи също без номера, използвани около селото на мястото на магарешките каручки за земеделски дейности.

5

Анонимен

преди 8 години

Докарайте софийската полиция в Русе. Тук всеки си кара и си прави каквото си иска. Полицията спи и ако не стане катастрофа не се вижда по улиците. Има и дрогирани шофьори, но в Русе уреди за разкриването му няма.За полицейска акция не съм чувал в Русе от даста години.

4

Край

преди 8 години

Няма начин да накараш 7млн. нехранимайковци да спазват законите. От тези дето ги пишат та до мен сме такава пасмина че когато и изтрепят все е късно. Пробвайте един ден да карате като спазвате всички правила един ден само пробвайте - правилата са ***, ограниченията и регулировките също а пък останалите шофьори са страшна пасмина. А пък катаджиите ...Та така. или свиквайте или бегайте. странно място е България.

3

Анонимен

преди 8 години

Лошото е,че когато акцията приключи всичките с гърмящи ауспуси на колите си ще са пак по-пътищата.Защо просто не гласуват закон според който вносът и употребата на такива "спортни" ауспуси да е забранен. Няма нищо спортно в 15-20 годишно БМВ милионник с два чифта кюнци отзад.Било е спортно -когато Фреди Меркюри беше жив.Сега е подвижен скрап.

2

Анонимен

преди 8 години

По татова време нямаше мутренски застраховки вминетки и тем подобни сладки работи. Плащаше се само един пътен данък в съвета минаваш на преглед тогава беше задължително да те прегледат в Кат. Зареждаш за 50 ст. литъра бензинче до капачката и тръгваш да опознаваш родината за да я обикнеш. А сега за да си ползваш колата първо трябва да си платиш рекета на мутрите и тогава ако ти останат парички зареждаш 10 л. бензинче и тръгваш да обикаляш софия за да я обикнеш. Ех времена ех нрави!!!

1

Анонимен

преди 8 години

До 1 явно си от СЕЛО