38

ПСИХОДИСПАНСЕРА

преди 8 години

издирва някой си СТОЛТЕНБЕРГ. Има обявена награда, който го предааде на компетентните власти

37

Анонимен

преди 8 години

И защо им е да реагират бързо? В Натото са бавноподвижни. От марсианците ли ни пазят?

36

Психодиспансер

преди 8 години

Ако погледнем на отминалия конкурс на Евровизия и погледнем над музиката ще видим 2 неща, че българите явно обичат Русия, но руснаците не ги вълнува и грам тази любов. Мен лично ми прилича на Стокхолмски синдром цялата работа

35

Тошо

преди 8 години

Тез *** янки тотално изтрещяха. То е ясно, че нищо не става от тях и НАТО-вските им партньори, ама вече се усеща, че искат тотално да контролират и народните настроения в колониите си - страните от И. Европа.

34

Анонимен

преди 8 години

Известни още и като "силите за бързо умиране" на НАТО.

33

Анонимен

преди 8 години

голям горски пожар най-добре се гаси с контролиран друг пожар. Първо изсичаш просек (опъваш червената линия) и след това по посока на големия пожар, палиш контролиран по-малък пожар. Там където е минал един огън, друг не може да мине, колкото и голям да е.Между НАТО и Русия има такъв просек. Ние попадаме в него. Ако някой има неблагоразумието да запали големия огън, друг ще запали малкия огън, все единия от двата ще мине през нас. Дупе да ни е яко.

32

Русия-България братя

преди 8 години

Нато не е нужно на никой , да ходят да се спасяват сами Американците , ние сме заедно с Русия!!!

31

Благодарим ти , ЕSS!

преди 8 години

Икономика на БългарияБВП /номинал/ по данни МВФ 2016 г.78Коста-Рика79Панама80Ливан81Bulgaria демек Болгария83Танзания84Тунис

30

Време ли е вече

преди 8 години

"случай на война с Русия"...Май сериозно се стягат за война. Втората световна беше най-кървавата досега. Третата най-вероятно ще я надмине. Вече запознаха совалките за набиране на съюзници. И от двете страни.Визитите на Барак Обама не са случайни. Особено тази в Куба. Гарантира си неутралитет.Силно се надявам да греша.

29

Смех...

преди 8 години

....и със какво ще ни "ПОДСТРЕКАВА ПУТИН".......със евтина водка и ....сельодка ли....?????...или може би---СЪС ПЕСНИТЕ НА МУСЛИМ МАГУМАЕВ ...ХА,ХА,ХАААААААААААААААА....НАЛИ ГИ ВИЖДАМЕ , НА КЪВ ХАЛ СА РАШКИТЕ...!!!??Дано до доййдат на морето --та да оплюскат гладниците , всичките ментета на България!

28

DGDhach

преди 8 години

Кремъл заплаши ЕС, че ще отговори на бъдещи санкции с ново повишение на рейтинга на Путин.

27

Анонимен

преди 8 години

5000 души ахахахахх то аз от квартала си мога да събера повече народ отколкото НАТО.

26

Извън ЕС, в Азия

преди 8 години

Скандал в САЩ големи фирми от електрониката са обвинени че купват злато от КНДР чрез китайски посредници. В края на 2013 г. няколко медии, включително севернокорейската държавна агенция Yonhap, съобщиха, че Пхенян обработва и продава злато на Китай. Според данни на южнокорейското правителство от края на 2013 г. Пхенян разполага с около 2 000 тона злато.България има резерв 40 т.

25

Анонимен

преди 8 години

- Мамо, мамо, я ги виж!- Що е? - Идат, погледни ги.С ножове, с дрога... - Що стоиш?Скоро, чедо, поздрави ги!Тях ги бог прати насам,да помагат, чедо, нам. -И детето дава крушкина мигрантите без страхи крещи на тях:аллах акбар, мигранти!

24

Анонимен

преди 8 години

Най-защитени от НАТО се чувстват жителите на Париж, Брюксел и Кьолн. Факт.

23

{<W lr i.wtd!

преди 8 години

Вчера Обама се обадил на Путин и му казал:- Не мога повече Владимир Владимирович, не издържам, наистина.- Трябва Щирлиц, трябва - вежливо му отговорил Путин. На гробище, за ралзлика от ЕС, просто ограда не му е необходима - нито някой може да излезе, нито някой иска да влезе.

22

Имам

преди 8 години

Искаме по-активно участие на Исляма в управлението на Европа

21

Смятай

преди 8 години

Мдаааа, щом и Файненшъл таймс си признават че 5000 натовци ще бъдат разпарчетосани за секунди от едно гранично поделение на Русия смятай какви са страхът и ужасът във великия и непобедим атлантически съюз. И така по тези изчисления на пакта ще са му необходими около 50 млн. армия за да победи Путин. Ама то и Китай няма толкова. И кво правим сега?

20

Of

преди 8 години

НАТО е мишка пред величието на Русия!!!Една въшка е НАТО-то, каква мишка!

19

:D

преди 8 години

Силите за бързо умиране.