30

Наблюдател

преди 8 години

Американците в Близкия изток са точно като "слон в стъкларски магазин" - влезнал веднъж, както и да се завърти всичко се чупи! Което постигнаха с горе долу толкова мозък....

29

Анонимен

преди 8 години

ПРИЧИНАТА ДА НЯМА ТЕРОРИЗЪМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА САЩ Е, ЧЕ САМИТЕ САЩ СА ЛЮЛКАТА НА ТЕРОРИЗМА."АТЕНТАТИТЕ " НА 11 СЕПТЕМВРИ БЯХА ОСЪЩЕСТВЕНИ ОТ ЦРУ И МОСАД ПО ЗАПОВЕД НА БУШ ЗА ДА ИМА ПОВОД ЗА ВОЙНИТЕ В ИРАК И АФГАНИСТАН.ПОВЕЧЕТО ХОРА В СВЕТА СА ОТВРАТЕНИ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА -ПРЕСТЪПНИК И МЕТОДИТЕ И ДА НАЛАГА АМЕРИКАНСКИТЕ СВИНЩИНИ ,НАРЕЧЕНИ ДЕМОКРАЦИЯ

28

Анонимен

преди 8 години

най- тъпата държава в света сащ ,толкова *** че решила да носи тъпокрация по цял свят.аоще по *** са тия които им вярват

27

Анонимен

преди 8 години

Кой не разбрах подкрепя политиката на САЩ.Политиката,измисляме си претекст,влизаме,крадем докогато можем, за позагиналите милиони,е...В Ирак,където загинаха най-много,някакви 30 или 40% разбирали какви са САЩ.Малко скълапеничко ми се чини,види ми се по реално да са 85-95%,а другите или са *** или купени.

26

Анонимен

преди 8 години

Най-голямата им грешка е, че изобщо отидоха там да носят "демокрация". Както и на останалите места по света. Където се обърнеш - американци, военни бази и раздаване на ум и разум как да живеят народите. Аман!

25

ASD

преди 8 години

"Който сее ветрове ще пожъне бури" Свалянето на режими с т. нар. "цветни революции" стана практика за САЩ ,която те използват по цял свят включително и България /т. нар. синя партия/. Резултатът не е демокрация, а разрушаване на държавните структури и скок на корупцията. Американското "демократизиране" чрез подкупване на политическия елит води до ЗАРАЗА на държавите с корупция, която после е изключително трудно да бъде изкоренена.

24

Анонимен

преди 8 години

Грешката на САЩ в Близкия изток е само една нарича се Барак Обама.

23

Русия

преди 8 години

1 млн избити деца от Атлантическите фашисти само в Ирак , за другите няма да споменавам!

22

Анонимен

преди 8 години

Нито САЩ нито русия имат работа в близкия изток!

21

искащ да бъде америк

преди 8 години

До 39Гледат си интереса!!! Що?

20

Анонимен

преди 8 години

До 38: Ти българин ли си или си банален провокатор?

19

Един българин

преди 8 години

Абе я по-добре ни разкажете за грешките на Русия в Близкия Изток.Щото те са ми по-интересни някак си.Грешките на САЩ са банални и не ме интересуват, мисля че всички знаем за тях.Но за грешките на Русия все още се мълчи - много малко се пише по българските медии за руските грешки в Близкия Изток. Ще бъде интересно да узнаем нещо повече...

18

боц

преди 8 години

32, не ставай смешен!Англия и САЩ никога, ама НИКОГА не са защитили интересите на България!Те винаги са защитавали интересите на Турция и винаги са гонили собствените си интереси, както е и в момента.И не руснаците, а американците разрушиха София по времето ВСВ.Не казвам, че Русия ни е помазала с миро, но с Русия имаме обща граница, а със САЩ нямаме нищо общо, освен паричните взаимоотношения на няколко прошляка!!!

17

Анонимен

преди 8 години

240 Хранутници са много.Револзюция !

16

боц

преди 8 години

Ха-ха-ха!Аз съм независим и политически неангажиран.Имах глупостта да гласувам за първия мандат на Цар Бойко и за чучелото му Плевнелиев, но се осъзнах.И спокойно мога да кажа, че всички в този Парламент са МАСКАРИ!Но и КАЗВАМ:САЩ са далече, но Русия е мноооого близо!Цар Бойко и неговите слуги превърнаха България в пушечна територия за Русия с допускането на 6000 американски войници, предоставянето на летището в Безмер за америнска авиобаза и с желанието си да има американска морска база!!!

15

мама

преди 8 години

добър вечер!

14

boc

преди 8 години

Номер 5, Одисей и Василев не са заплаха за България!Най-страшното е, че има няколко прошляка, които са окупирали властта в България и са се врекли във вярност на парите, които получават от САЩ!Това са пРЕЗИДЕНТЧЕТО, ЦАР БОЙКО и компания, Соломончо и всички останали, които са на американска хранилка.

13

Един от Северозапада

преди 8 години

До Анонимен19Моята дума срещу твоята? Така погледното, всичко написано тук в нета, особено коментарите, е чиста монета.Да говорим с общодостъпни факти, които лесно могат да бъдат проверени тук, в нета.Гледал ли си "9-11 по Фаренхайд"? Ако не си, гледай го, и после ще говорим кой кого е финансирал, обучил, въоръжил, и кой е ходир лично в Белия Дом, да благодари за това.

12

Анонимен

преди 8 години

18, така ти се струва. На улицата и ти сигурно изглеждаш като другите нормални хора, но това е заблуда и мимикрия на тежко де.билство.

11

Анонимен

преди 8 години

САЩ не били империя....хахаха. А какво са бе алаааанкоооллууу?