58

Анонимен

преди 7 години

Логично инвеститорите се насочват към България и отскоро в Сърбия. Делегации на държавите горе канят турските инвеститори като предлагат преференциални условия и всякакви улеснения, а в Кърджалийско или Лудогорието даже изселниците инвестират . Къде пазарна икономика и стратегически инвестиции, къде акъла на крадливите комунисти..само искат да прилапат комисиони и рекет.

57

Анонимен

преди 7 години

До ШукриAgenta na rusnacite DOGAN e vinoven bratle

56

.

преди 7 години

за изгорените кюрди.. турците си плащат всяка седмица.. заслужават си го

55

Анонимен

преди 7 години

Mejdu UKRAYNA I TURCIA e podpisano dogovor za vzaimno propizvejdane na samoleti i kosmicheski tehnologii ,bravo

54

Шукри

преди 7 години

Логично инвеститорите се насочват към Румъния и отскоро в Сърбия. Делегации на държавите горе канят турските инвеститори като предлагат преференциални условия и всякакви улеснения, а в Кърджалийско или Лудогорието даже изселниците не могат да инвестират заради пречките. Къде пазарна икономика и стратегически инвестиции, къде акъла на крадливите комунисти..само искат да прилапат комисиони и рекет.

53

наблюдаващотдалеч

преди 7 години

Защо не мислеше така когато съботираше НС

52

Анонимен

преди 7 години

Така наречената "новина" е от публикувана в Стандарт на 10 Май според която ООН е заявила, че били изгорени 100 кюрди. Абсолютни глупости. Това ако беше вярно досега всякакви организации и кюрдски партии щяха да ревнат.

51

Анонимен

преди 7 години

Никакви кюрди не са изгорени. Какви са тези глупости?Оня ден докато товарят експлозиви на камион се е получил взрив и загинаха няколко терориста. Е, сега какво, аскера да ги обучава как се борави с експлозиви ли? И пак Турция виновна..инак ако мисията им беше успешна щяха да ги взривят сред множество невинни хора...

50

Шукри

преди 7 години

До ВасилевКак ли? Когато голям инвеститор се подготвя да стъпи на българския пазар например, започват преговори с министерствата и местната власт, да кажем Кърджали, Шумен или Разград. Темите на разговор са подходящ терен, взаимопомощ в построяването на подходяща инфраструктура, демографски анализ на населението- пол,възраст,образование и т.н. С дългата ръка на Доган местната власт изведнъж започва да изисква неизпълними условия и за всички разрешителни ти искат рекет и помощ за ДПС на изборите

49

stoian79

преди 7 години

BOIKO JIVKOV PUTIN!.

48

Шукри

преди 7 години

Откакто Ердоган е на власт в региона се опитаха да стъпят десетки компании в сферата на тежката индустрия, но Ахмед Доган ги спря. Изселници от Кърджалийско, живеещи 3 милионна Бурса държат около 20% от индустриалното производство на града, много пъти се опитаха да открият фабрики за производство на маслени помпи, осветителни тела, климатици, преработка на минерали, автокомпоненти.. Опитаха се да направят Кърджали транспортен хъб между България,Турция и Гърция, но Доган каза НЕ и НЕ.

47

Анонимен

преди 7 години

Ако България стане турска губерния ще се оправи икономически и политически само за десетина години.

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 71Познавам българи които подкрепяха пкк с каквото могат, даже знам и държава със цигарената фабрика в Хасково подкрепяше контрабандата за да подкопаят и да я ....

45

А?

преди 7 години

Ама то Кърджали и околията не са вече турски вилает?Кво прави там Боко?

44

БАБА КУНА

преди 7 години

ООООО ЛЕНТАДЖИЯТА В ДЕСТВИЕ. ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ОТ КОЕТО РАЗБИРА НАШ БАЙ ***, ЗЛОПОЛУЧЕН ПРЕМИЕР НА ИЗСТРАДАЛАТА НИ ДЪРЖАВА.

43

Шукри

преди 7 години

Да се живи и здрави десетките големи турски компании, които инвестират в турската част на България. България нищо не прави за нас, Ердоган ни помага въпреки рекета на ДПС. Агентите от Русия се опитват по всякакъв начин да спрат и инвестициите, за да обеднее народа още повече..

42

ФАКТ

преди 7 години

35% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ЗАКУПЕНА ОТ ТУРЦИ С ПОМОЩТА НА БОЙКО И ПРОДЪЛЖАВАТ ЯКО

41

Анонимен

преди 7 години

ами да се караме, че от тези строежи бял ден не видяхме

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57I koy te PITA I ISKA MNENIETO DALI NI ISKATE ILI NE ,NIE SME SI V ZEMITE NA DEDITE SI ZATOVA AKO NE TI OTURVA SVETA E GOLQM ,PATUVAY

39

anonimen

преди 7 години

iskal da kaje da kradem ili da se karame