38

Дедо Боде

преди 8 години

Играта е следната. Клатейки правителството Първанов разчита на да го наречем ината на Борисов да изкара мандата, тъй като това му е и нужно и ще предложи на ББ сделка - той да е президент срещу подкрепа на правителството., която обаче няма да му даде, а ще го използва и унищожи като политик. А така вади от играта Борисов, а също така и Калфин като успешен политик. В замяна му е обещал властта в АБВ след като стане президент, но СЛЕД това може да си промени мнението.

37

Мнение

преди 8 години

Кой е излязъл от властта ще видим при гласуването. Винаги съм се чудел как десни партии гласуват леви решения и как леви партии гласуват десни решения. Според мен няма никакъв морал в политиката - всичко е интереса клати феса...

36

КриСТАЛИНа Георгиева

преди 8 години

Имаме нужда от стабилно правителство, за да наваксаме с усвояването на европари!-цитат на пригласящата Сталинка.

35

ЧЕРВЕНИ ТАРИКАТИ:

преди 8 години

...И ДВАМАТА ДОНОСНИЦИ НА ДС/БКП---от ПФ......ЩЕ ОСТАНАТ ВЪВ ВЛАСТТА ......ЗАЩОТО ИЗОБЩО НЯМА КАК , ДА ВЛЯЗАТ ПАК!ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ "ПАТРИОТИ "------А , САМО ДОНОСНИЦИ И АГЕНТИ НА ДС/БКП!!!СЪЩИТЕ МОДЕЛИ ---КАТО ТАРИКАТА ,БАРЕКОВ!НИКАКВА РАЗЛИКА!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Боце, Тикво, ако НЕ излязат от властта след като орязахте промените в Изборния кодекс, тогава значи не са патриоти!А теб и кликата ти на изборите ще ви бием един мощен, твърд и окончателен шут, протурски мазнико!

33

gtf

преди 8 години

и думите му на клоун, и действията.... само дето вече не е смешно

32

анонимен

преди 8 години

До Анонимен НЕ СА 2 А ПО 50 000 000 ---ВИЖТЕ СМТКИТЕ НА В СИМЕОНОВ И КАРАКА4АНОВ---ДОБРЕ СА СЕ ОСРЕБРИЛИ

31

ЦК на БКП

преди 8 години

Да не са луди ,бе Бацко !!! Откъде ще смъкват толкова пари ,освен от тебе...

30

Анонимен

преди 8 години

Ако теб някой не те обича,значи не е патриот.А ако патриотите обичат избирателите си,трябва да излязат от властта.Останалото е предателство.Живели сме и без Борисов и света няма да свърши с него.Да престане да ни плаши,че вече ни писна.

29

Анонимен

преди 8 години

Говори, без да казва нищо, що е то?

28

ognyanz

преди 8 години

Бойко е способен не само днес да говори едно, а утре друго. Както се оказва, може да го прави и само в едно изказване. Хем казва какво не трябва да прави Патриотичния фронт, хем "Просто не се интересувам от другите партии. Интересувам се от моята".

27

Боко Тиквата

преди 8 години

Кой не скача е червен каскет!

26

до 29

преди 8 години

Всеки ден има поне половин дузина убити по разбитите пътищата на България. Не съм видял някой от тях да е с каскет.

25

Анонимен

преди 8 години

Срам за България е това влечуго, изпълзяло от Държавна Сигурност да управлява родината, за която жертваха живота си Левски и Ботев.

24

Един от Северозапада

преди 8 години

"Защо ви е страх толкова от избори и от референдум с въпроси подкрепени от народа, а?"Защото знаят, че на народа са му писнали всичките, и може би да има и Видов ден, а помнят, и какво гледаха по телевизора, че се случва педи време със семейство Чаушеску....

23

Василоклатач

преди 8 години

Василев, току що ти набих една хоризонтална чертичка в дивия в "Името на Народа", хъхъхъхъхъхъ

22

БАБА КУНА

преди 8 години

БОРИСОВ: - АКО ПАТРИОТИТЕ НЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НИ ЗНАЧИ НЕ СА ПАТРИОТИ.

21

Анонимен

преди 8 години

В момента Каракачанов си хортува с Волен в пряк ефир по телевизията на Атака!? Някой компетент да обясни какво става! Утре така може да се прехвърлят и в Скат!!!!

20

КриСТАЛИНа Георгиева

преди 8 години

Имаме нужда от стабилно правителство, за да наваксаме с усвояването на европари! Цитат!

19

БМБ forever

преди 8 години

Държавата, това съм АЗ!!!! И всеки който не ме обича, не обича държавата, а държава преди МЕНЕ не е ИМАЛО, НЕМА да има и след МЕНЕ!!!!