22

Аплдисменти

преди 8 години

Във Велико Търново Цветан Цветанов и областният председател на ГЕРБ Даниел Панов се срещнаха с ученици, които ще участват в похода "По стъпките на Ботевата чета". Цветанов им връчи дарение от 3200 лева, събрани по време на благотворителна инициатива за рождения му ден.

21

Анонимен

преди 8 години

Вече втори мандат ог Гроб само провокации, агресия и фалшификации. А от утре изведнъж - ангели. На кого ги разправя тия?

20

анонимна.

преди 8 години

Казвате господин премиер,че сте построили заводи.Колко и къде?! Да построиха си вашите хора къщи като прогимназий и с " малките заплати"- по 6-7 апартамента.Такова ли трябва да бъде строителството в България?!!!

19

DO20

преди 8 години

I KAKVO TREBVA OTNVO DA SA VLEZE KAKTO SA IZXVARLI JAN VIDENOV OT VLASTA TAKA ,CHE DA NE SE SESHTAT POVECHE ZA EVROPA I ZA BRUKSEL ,A DA SI SADAT DO KARTOFITE I BRUKSELSKO ZEEE.DRRUGIA PAT E POLOSH I MRIRSHE IYAKO NA BARUT.

18

Ddd

преди 8 години

АБВ са като лисици, където видят открехната врата и вътре има лапачка, веднага се шмугват.

17

88

преди 8 години

ЦВЕТАНОВ КАЖИ КАК ГЕРБ ИЗМИСЛИ ШЕДЬОВЪР ЗА КЛАСИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ- ТЕХНОЛОГИЧНА ОБОСНОВКА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЕКТА -50т.ОЦЕНКА НА РИСКА -30т.НАЙ-НИСКА ЦЕНА -20т.И ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ НАШАТА ФИРМА И ТО ВИНАГИ С НАЙ-ВИСОКА ДАДЕНА ЦЕНА

16

В. Иванов

преди 8 години

До кога такива елементарни хора ще се появяват тук и там.За мен е унижение и за цялото общество.......Това е човек който НИЩО НЕ МОЖЕ ДА РОБАТИ ...а банковата сметка ???.....Не се учудвам от елементаризма на такива хора...Неговата проста приказка ........".....ние от ГЕРБ..." ....Отивай при тъста си. Забележете до този момент - НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ

15

Анонимен

преди 8 години

Този престъпник още ли има 6 мезонета в София? Или вече станаха 16?

14

Анонимен

преди 8 години

Хора разберете всичко трябва да се изрини от парламента иначе няма оправия колкото и избори да има герб винаги ще спечели те имат пари да си копуват гласовете

13

Анонимен

преди 8 години

Цецо, кажи колко платихте на "Умните и красивите", "Протестна мрежа" и "Ранобудните студенти", за да си отиде кабинета на Орешарски?

12

БАБА КУНА

преди 8 години

ЦВЪКИ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЪЖЛИВ И НЕПОЧТЕН ИНДИВИД.

11

Анонимен

преди 8 години

Това значи ли, че Ушев Цецо и Боко Тиквата няма да впрегнат пак платените мекерета: "Умните и красивите", "Протестна мрежа" и "Ранобудните студенти"?

10

Анонимен

преди 8 години

Ах,милите....какви добрички създания били тези от ГЕРБ . Най-големите политически кукловоди и провокатори да говорят за смирение .Предизборният ЦИРК започна ..... и съм на 100% убеден,че ББ ще предизвика отново предсрочни избори, за да може служебното Гербаджийско правителство да удари с един куршум 2 заека . Тъй де, няма да се харчат два пъти за купуване на гласове

9

Анонимен

преди 8 години

Защо не издигнат Цвъки за президент?

8

Кирил Софийски

преди 8 години

Наслушахме се и се нагледахме и на обещанията им и на делата им ! Тия са точно като поповете, обещават едно и правят обратното !

7

Анонимен

преди 8 години

До ГРЪБабв-ве-то лети вече по бобслей улея нали!

6

ГРЪБ

преди 8 години

Първанов качи нашата партия...! На шейната!

5

tvz

преди 8 години

tochno tozi groznik da go obeshtava e sushtia absurd kato sauditska arabia da predsedatelstava pravata na choveka v oon.

4

Дракона

преди 8 години

Най-добрият вариант от доста години насам е ГЕРБ. Всичко друго е фантазии и плюене от червени и турци

3

ГРЪБ

преди 8 години

След Волен! И други ще сключват сделки скоро! Иначе ШОУШЕНК!