52

RR

преди 8 години

ТАТАРИТЕ СА ДЕПОРТИРАНИ ОТ КРИМ ЗАЩОТО СА ПРЕДАТЕЛИ. ПОСРЕЩАТ НЕМСКИТЕ ВОЙСКИ С РАДОСТ. КАК ДА СЕ ОТНЕСЕ СТАЛИН С ПРЕДАТЕЛИТЕ...........

51

Frankfurt

преди 8 години

Честито на Поли! Ние, българите в чужбина изстреляхме нашето момиче нагоре! Заслужено! Моят скромен принос снощи 10 sms-a и 20 обаждания от стационарен телефон - факт!

50

Георгиева

преди 8 години

До анонимен 34"не видях..." ами толкова си гледал,македонците дадоха 8 точки на Поли,а ако ме питаш,и това ни е много,като се има предвид как ги оплюваме! Чета и възмутените коментари на русофобите,че видите ли Русия и една точка не ни е дала....и питам,а за какво да ни даде?! Поли се представи чудесно,но за съжаление тези,които трябва да поддържат добри отношения с държавите,правят избор с кого да е,(разбирай които са полезни за тях,самите),а не да всяват раздори и да ги настройват срещу Българ

49

Атанас

преди 8 години

А, вчера Диана Любенова каза гласувайте за Пони Генова. След това не се поправи и не се извини.

48

90'

преди 8 години

Що талкова ревът украйнците за Сталин?

47

РОССИЯ

преди 8 години

До Анонимен това не е политика бе *** а ние колко дадохме на русия бе безсрамниккои какво е заслужил

46

Анонимен

преди 8 години

Djamal spe4eli konkursa s pesen v koiato vazpiava Turisti4eka Agenbcia Stalin 1944,TAS44 i neinite klienti 50 000 tatari satrudni4ili s Gestapo, koito ka4ili v edin vagon naredeni horizontalno, no Batiuska ne gi e slagal na barbekiuto kakto e pravil Satanata Adolfitler s negovata TAA&H, Turisti4eska Agenscia Adolfitler &i Hoteli s edna zvezda..Za Ukraina ostanaha VIZIte i EvroVIZIata, a za rusnacite KRIM

45

Анонимен

преди 8 години

най големия шок според мен е Германия за кои даде най много точки

44

АЗ

преди 8 години

И после да ми разправят, че на Евровизията нямало политика :) Бившите републики и Източния блок се скъсват да гласуват за конфликта Русия-Украйна, останалите направиха опит да балансират с Австралия, за да има интрига... Ми то ние като четвърти и с най-малко политическо значение...направо си я спечелихме тази Евровизия!

43

Анонимен

преди 8 години

Българите-русофили са най най-големите бо.клуци!Срамувам се, че носят български паспорти!До като това продажно племе не изчезне, БГ няма шанс за успех!

42

Анонимен

преди 8 години

Червените кра.туни вият на умряло!Браво на Уктрайна! Заслужена победа!Виж, за третото място....песента на Русия трябваше да е извън десятката.посредствена....много!

41

Анонимен

преди 8 години

За Поли нито един глас от Русия а за Русия почти пълен успех от страна на нашите рррусофилски подддлоги. Ето това са , вижте ги

40

wc

преди 8 години

след Кончита Вурс пор.н.о.графията продължава, но вече на друга плоскост...

39

Т

преди 8 години

От комисията на страните нито една 12-ка, но от зрителния вот ни качиха на 4-то място. Значи представете си, ако вота беше само на ЗРИТЕЛИТЕ, аз съм сигурна, че щяхме да сме МИНИМУМ на 2-ро място. Повечето от комисиите гласуват "по съседски", по политически пристрастия - е, нормално. Случва се, аз съм много доволна, защото зрителния вот доказа МНОГО. Благодаря на Поли, че ни вдигна толкова на високо. Беше страхотна и я подкрепях от самото начало. :)

38

Анонимен

преди 8 години

Браво на Поли! Едно добро представяне.

37

123

преди 8 години

Победителите на Евровизия 2016: 1.Украйна 2. Австралия 3.Русия - все европейски държави!

36

--

преди 8 години

"Украинският президент Петро Порошенко поздрави певицата Джамала за невероятната й победа на конкурса Евровизия"... Е че кое и е невероятно на победата?! Най-обикновена, плоска, *** политика.

35

Анонимен

преди 8 години

Направо си беше Политвизия. Първо място за Украйна и песента за Крим, второ място за Австралия за песента за бежанците... Какво по дяволите търси Австралия в Европа? А, да, никой друг не е пял за бежанците... Всички политически теми на дневен ред в Европа бяха класирани в челото.

34

Анонимен

преди 8 години

Догодина ако изпеем песен за османското робство дали ще ни допуснат до конкурса или ще кажат, че е "политически некоректна"?

33

Анонимен

преди 8 години

Евровизия вече се превърна в политически конкурс. Всичко, което е на дневен ред в политиката на Европа е нагласено да спечели- трети пол, Украйна, догодина ако някой изпее песен за диверсифицирането на газта или ТТИП- той ще спечели.