14

Анонимен

преди 8 години

Тестовете разрушиха образователната система.Сега тези, които ги предлагаха се крият за да не отговоарят за последствията.Тестове са въведени вместо конторлни. Децата не са проверявани дали се учат да мислят още от 4 клас.От пети клас децата се изоставят от учителите, като се разчита, че на тест със заграждане ще отговорят дори по математика. Тестът като метод гилотинира нацията.А на тест се преписва дори по лесно(!)Пишовът е "абавггавгда" и замества десетки страници по-рано

13

Александър

преди 8 години

Аз уча в Холандия и тук по време на изпит нямш право да носиш часовник .. така че далеч не е трудно да се реши проблема.

12

Анонимен

преди 8 години

Докато изпитите са за зубрачество (наизустени теми, формули и пр. глупости) ще се преписва. Когато изпитите започнат да са за мислене (тестове, решаване на задача, конкретен проблем и др. под.) преписването ще отпадне от самосебе си.

11

Nik

преди 8 години

Благодаря за съветите как да преписвам. Страхотни са ! :):):):)::) Ще се възползвам .

10

Terra Nova

преди 8 години

До 123Е, точно това е проблемът - да седнат и да почетат малко. Не може да си проспал 12 години от живота си и с няколко часа четене да ги наваксаш!

9

Анонимен

преди 8 години

предлагаm mощен и защитен предавател за преписване.не се влияе от сmущения.удобен е за особено за ученички.mонтира се във вагината.

8

пазвант-квестор

преди 8 години

Всяка година ловим по няколко от тези "умници". Дали си струва срама пред аверчетата и родителите им?

7

Пазвант-квестор

преди 8 години

Ние вече ползваме заглушители за мобилни телефони. Смарт часовник, ама ще е глух и ням.

6

123

преди 8 години

Тази година имаше специално обучение на квесторите, на което се обърна особено внимание на новите средства за преписване. Ще се следи за специалните химикалки, часовници, аксесоари, бутилките ще се проверяват, телефоните ще са далеч от учениците и др. неща, които ще спестя. Матурите вече не са толкова трудни, колкото преди 15-20 години. Какъв е проблемът да седнат и да почетат малко?

5

до предния

преди 8 години

Казва се EMP jammer и всичките часовници отиват на ***. Лесно за направа от любител електротехник.

4

Анонимен

преди 8 години

Технологии. На квесторите ще им става все по трудно. Освен ако не започнат да прибират всичката електроника или се въоръжат с мощен EMP генератор като контрамярка.

3

Grom

преди 8 години

Часовниците за преписване надали са българско производство, така че някой друг е бил изобретателен преди нас. Не си мислете, че България е центърът на света!

2

Анонимен

преди 8 години

Учениците със най иновативните методи за преписване, автоматично трябва да бъдат приемани в университетите. България има нужда от изобретателни хора. Общи работници и прости служители има навсякъде.......трябват ни хора с акъл и топки!

1

Анонимен

преди 8 години

като ги учат на неща от преди 30години, които нямат никакво приложение и стойност така ще е