40

Райко

преди 7 години

Това не е вярно. Климатика може да позва вътрешен или въттншен въздух.

39

До Мартин

преди 7 години

Не е необходимо да ползваме примера на далечно Чикаго, в съседен Истанбул няма хартиени билети, всички имат чипове, които зареждат за каквато стойност си изберат и при влизане САМО от първата врата до шофьора доближават чипа до едно малко устройство. На никой не му хрумва да се качва от друга врата. Така няма нетаксувани пътници и няма нужда от контрольори.

38

Реалист

преди 7 години

Решението е едно: Закупуване на специално изработени за България автобуси с климатици които са постоянно включени и сами избират да топлят или да студят.Българина разбира само от тояга , ама на последък май и това не помага.Абе калпава нация. Нали сме братя на руснаците.

37

Анонимен

преди 7 години

Убеден съм, че в друга страна / вие изберете коя /, при обявяване на решение за такова драстично увеличение на цената на билет за градския транспорт щеше да се вдигне народно недоволство, което можеше да достигне до масови портести. В България, оказва се, билетчето можеше да го вдигнат и на 2 лв / и най-вероятно след година две и това ще стане /, но никой няма да си мръдне з***дника от компа, а на следвашите избори отново ще избереме Фандъкова, Б.Б, Цв.Цв, Станишката, Доган..т.е. пак същите.Евалла

36

През крив макарон

преди 7 години

През крив макарон ще видят 1.60 - два пъти в месеца ми се налага да ползвам 2 автобуса отиване и връщане, забравете да ви дам седем лева на ден.Да ви таковам таковата.Зорлям правите хората престъпници.

35

номер2

преди 7 години

Не сме народ, не сме народ, а ***... 1,60лв билетче!? След като се доказа, че ЦГМ са крадци, както и кметицата и правителството! Ако бяхме народ, някоя сутрин щяхме да видим кметицата да виси волно на някое дърво или стълб!

34

65

преди 7 години

Ама защо питате шофьора -питайте Данчето къде е климатика?Тя ги е купувала-тя знае.На шофьора каквото му дадат това кара.

33

Мордор

преди 7 години

Аз няма да дупча билетче тъй като вече има заведено дело за високата цена ! Докато не приключи делото по закон не трябва да вдигат цената! Нека да дойдат да ме глобят няма проблем ! Напишете в търсачката на фейса ,, Релссов обществен транспорт,, и ще разберете за какви става въпрос! А ме глобят а им заведох дело и изобщо не ми пука от тея *** в общината!

32

Въртипух

преди 7 години

До Киро кофражистаА да ти отмаам какалашката така,че да ти изскочат очите като на жаба кекерица не искаш ли,просешко семе?

31

Анонимен

преди 7 години

Ще повее топлият пръцкоч на шофьора.:D

30

навсякъде сме

преди 7 години

Пропуснах да отбележа: най-евтиното билетче е 1.40 евро за 4 /четири/ спирки!!! А глобата е 60 /шестдесет/ еврона!!!!

29

навсякъде сме

преди 7 години

Аз съм автобусен шофьор /на около 2 000 км западно от случката/, климатика е автоматичен и аз не мога за му влияя: когато и както си той прецени - студи или топли! Това е! Никой нищо не пита и не мрънка! Просто е въпрос на настройка! Р. S. Дори не си помислям да "дръпна" дизел!!

28

Дядо Рашко

преди 7 години

Едно време баба Тонка на трамвай без климатик не се качвалаТогава трамваите били конски /теглели се от коне/ и всички имали климатици, които вкарвали свеж въздух изпод опашката на коня

27

Киро кофражиста

преди 7 години

Хайде сега и климатикза 1.60 кожени седалки, шампанско и вана с джакузи не искате ли?де глезотии

26

39 не си прав

преди 7 години

Климатиците работят както на вътрешна циркулация така и чрез вкарване на въздох от вън. Плюсовете на вътрешната циркулация са, че се достига желаната температура по-бързо защото се обработва вече охладен въздух и се пести гориво, не влизат прах и изгорели газове от автомобилите пред теб, но пък дишаш един и същт въздох. За 'свеж' въздох се избира да се вкарва постоянно въздох от вън което в много горещи дни не е ефикасно

25

Анонимен

преди 7 години

Като не се отварят прозорците за да влиза свеж въздух и да има и да няма климатик все тая.Защо не им се отварят прозорците на тия рейсове?Климатикът не вкарва свеж въздух ако изобщо работи е на вътрешна циркулация.

24

Владо

преди 7 години

уКАЗАНие за ползване услугите на сп грАДСКИ транспорт - на времето имаше такива табели по превозните средства ))

23

Анонимен

преди 7 години

Другарката госопжа търси климатик. Ами климатик има ама не работи нарочно защото влизат вътре с горивото и няма да има за делкане! Така че няма климатик а има куроматик! Ако се чудите какво е това ще поясня! Това е едно таково животно което се появява само по избори. Отивате и гласувате и като си пуснете гласа излиза този куроматик. В момента имате 240 куроматика на който вие кеф на този може да се охладите. Тези куроматици дуат като вентилатори. Така дуат че чак мозъците ви ги издуаа!

22

Мартин

преди 7 години

Е хубаво де уж е 2016 ,а още за билетчета говорим?? Какви са тези глупости??? В една глупава Америка( В Чикаго по-точно където съм някога бил) няма билетчета ами се влиза само през предната прата където има или скенер на който сканираш карта( за един курс/ден/месец/година) или вкарваш през машина до скенера $2.25 и влизаш, ако не платиш автобуса не потегля и се вика полиция от което няма нужда. Хората си знаят. Какви са тия билети и заплати за котрольори???? А да,и климатиците им винаги са макс

21

Сп??нс

преди 7 години

Едно време нямаше климатици ,НО ИМАШЕ ПРОЗОРЦИ , а сега са като аквариуми и с повече хора вътре не достига въздух. Молиш се да дойде следващата спирка. Така е с тези 20-годишни рециклирани автобуси също както с колите -идва момент когато ремонтите са непосилни ,(ако са ги хвърлили е за нещо)