24

Katrin

преди 7 години

до Анонимен на години може да си голям но горе в главата ти няма нищо,гледай си немската пенсия и недей да ръсиш много мозък тук

23

з н а й к о

преди 7 години

До KatrinАбе моме, що се занимаваш с неща дето на са ти отработа?

22

Katrin

преди 7 години

Кръстю Ангелов

21

Анонимен

преди 7 години

Във Ведите са написани сроковете на живот на Вселената - 611 трилиона години, от които половината са Денят на Брама, т.е. проявената, видима Вселена: 305.5 трилиона години. Вселената пулсира като сърце - до 152 трилиона години се разширява, после се свива до една точка около Абсолюта. Тогава 305.5 трилиона години е Нощта на Брама, Паранирвана, Голямата почивка на духовете събрани около Абсолюта, след което пак се ражда Новата Вселена на по-високо ниво.

20

Анонимен

преди 7 години

Katrin, девойко, ако имаш смелостта да дойдеш при мен в Германия, идвай!+491575874369

19

Katrin

преди 7 години

до 20 бас ловя че живееш в чужбина и по цял ден на компа, много ги разбираме нещата, що не се върнеш в бг

18

Katrin

преди 7 години

До АнонименТи като си всезнаеш, какво предлагаш да се промени за да вървим напред. Твойте коментари освен критики друго не съм прочел.

17

Анонимен

преди 7 години

do 19Кой ти вярва в Бог в днешно време, бре? 1 % от младежите изобщо вярват ли в БОГ???Не ме разсмивай!

16

Katrin

преди 7 години

До АнонименТози път имаш точно попадение. Преди години хората са вярвали на слънцето,луната,камъни ит.н а сега на икони,света троица,господа Исуса Христа, празнуват великден,ивановден ит.н и резултатите са налице мизерия,глад,войни

15

Katrin

преди 7 години

Някъде да съм написал нещо за религия. Бог и религията нямат нищо общо, напротив религията е в основата на всички неприятности. Не очаквам някой да ме разбере тук, нещата не са толкова прости. Това за което пиша е като наука, с точност като математика и един ден ще се учи, не мога да го обясня с няколко изречения,а не съм аз точния човек.

14

мда

преди 7 години

За пореден път не оставам разочарован от коментарите... Ако някога на някоя световно извества група учени нещо не им е ясно просто могат да отворят форума... е МАлко ще тярбав да отсеят "хумора" свързан с политиката, библейските "откровения" и ще разберат всичко което все още не са се досетили... поклон пред вашите знания драги "съфорумци"

13

гост

преди 7 години

До Katrinдъ байбъл е историята на победителите... но в едни текстове историята е малко по различна "след като БОГ създаде, и изгони падналите и след като се появиха на земята, те си казаха "Да пресъздадем човека по наш образ и подобие за да ни служи"...който е склонен да вярва на библията вижда реалността малко по-розова отколкото е:)

12

Анонимен

преди 7 години

Ай сиктир с вашите богове, заради религиите и малоумието на хората сме в това положение. Религиите се раждат в мизерията, научно доказано е, хората като са гладни бълнуват и им се привиждат божества и глупости. Първите богове са били бога на слънцето и водата, щото тогавашните хора не са можели да обяснят явленията и са измислили богове Ей сега заради боговете пак проблеми, в Корана пишело световно господство за Исляма и давай да натискаме- Ислямска Държава и т.н.. Не на боговете и религиите.

11

пе60

преди 7 години

добре е да се знае, че ИД не се е зародила на земята... очевидно и биг банг е тяхно дело:)

10

Katrin

преди 7 години

След като се извърши тази промяна в духовен план, ще дойде промяната и в политическата,икономическата,технологичната сфера. Човечеството е като един организъм, няма как в Африка да цари хаос а в Европа рай. Силно развитите държави трябва да подадат ръка на по слабите, но това няма как да стане ако хората не направят това за което пиша. В следващото хилядолетие ние ще разберем тази информация и ще вървим напред, но в момента на българите ни се предоставя възможност да черпим от извора,

9

АТАКИСТ

преди 7 години

до 10 От десетилетия си задава въпроса човек- какво е имало преди големият взрив...какво има след него СЕГА?!Никой не може да ти отговори!Ето това е жалката картинка- да казваш каква е Вселената без да знаеш какво представлява.Това е в природата на човека-да разбира и знае всикчо, но в случая да си няма и елементарни познания.. по дадена тема.Това вече е дразнещо!

8

Katrin

преди 7 години

В 21 век хората трябва да разберат кой е Бог,какви познания спуска той на земята,хората чрез които прави това. За мнозина това което пиша ще Ви се стори налудничаво, но повярвайте аз съм се убедил в честността и искреността от човека от когото черпя тази информация. Човечеството затъва все повече и повече и не виждаме светлина. Не можем да вървим напред със старите методи на управление,трябва да дадем път на новото. Първо промяна в духовен план,обединение на всички хора по света около единия Бог

7

Katrin

преди 7 години

Учените никога няма да докажат как се зародил света. Това го могат само избраните хора от Бог. Бог го е казал И сътворих човек на подобие на себе си значи Бог е човек. Такъв избраник на Бога живее в България и днес, няма да казвам име за да не правя реклама. Днес във галактиката има много планети като нашата и там живеят хора,като нас само че са много по развити като интелект и технологии. Тук на земята ние сме на най ниско ниво и затъваме все повече защото не сме подготвени за новостите.

6

АТАКИСТ

преди 7 години

do 6Именно-кога е бил този голям взрив. Тия кавали не могат да видят в пространството Слънца на разстояние 10 милиарда години, но иначе знаят кога бил големият взрив. Смешна история!

5

Анонимен

преди 7 години

Голям взрив!? Излиза, че всичко е било на едно място събрано и някой, или нещо го е предизвикало!? Да обаче МАЩАБА е НЕВЕРОЯТЕН!!Следователно тази приказка за големия взрив нещо не се връзва, както дарвиновата теория за произхода на човека от ... майм.уна и то ЧОВЕКОПОДОБНА!?,пък тя от къде дошла? И как така в кръвоносната система на човека има елементи от ЕФЕКТА НА ДЮЗАТА? как да знае човека, не е познавал Карл Лавал!?..Та така и с Големия взрив, преразказ по непреживяно и невидяно.