7

Компетентен

преди 8 години

До за 4Те вЪртолета не са го откраднали, а конструкторът му Игор Сикорски е избягал от СССР, докато другаря Сталин не е разстрелял, уморил от глад или пратил и него в концлагер иначе вЪртолет е можело да няма още известно време.

6

Анонимен

преди 8 години

Туй нашенецът от всичко разбира, бе! Говори така авторитетно, като че ли е карал всичко на този свят, което струва над ?100000. Пък и знае да се присмива! Гениален е ***!5, въртолетът е създаден в САЩ от Игорь Сикорский, същият който прави самолета "Илья Муромец" - най-големия самолет през ПСВ. Никола Тесла е сърбин, както и създателката на теорията за относителността, първата жена на немския евреин Айнщайн. Нилс Бор е датчанин, Енрико Ферми - италианец и т.н. Хип-хип-ура-а!

5

Дървар

преди 8 години

Повечето шевролети са дървета, тъй като в щатите не е нобходимо, да може да вземаш завои.Последните корвети обаче са доста добри дори в това отношение - не се дават дори на писта. Типичният корвет е около 100 пъти по-здрав от типичия чуплив порш, при доста сходна производителност.

4

Анонимен

преди 8 години

Друго си е УАЗката. Дръжките за врати развиват от 0 до 100 за 0.312 секунди, стига да има някоя яка батка да я метне. Затова, за удобство на потребителя, са направени да се откачат, а не за някакви тривиални неща, като например да отваряр вратата... ;)

3

Анонимен

преди 8 години

Не пишете глупости!!Да сравнявате Chevrolet с Порше е все дно да сравнявате катър с антилопа.......

2

Борг Варнер

преди 8 години

Само не са споменали от Джи Ем колко сложна и съответно колко по-скъпа е тяхната автоматична кутия която обичайно е планетарна с хидросъединител- генератор което я прави леле леле. Постижението на германците е направо за уважение.

1

Анонимен

преди 8 години

Само от Лада ще са я откраднали тази кутия, мръсниците.........Лоши американци!