7

Наблюдател

преди 8 години

Започва голямото преписване и да не си помисли някой, че ще ги спре. Те са с 50 години по-напред от държавните структури, изключително добре тренирани и платили на съответните лица!!!

6

Анонимен

преди 8 години

За какво са тези матури като не могат да си напишат имената?

5

Анонимен

преди 8 години

Ами лека по лека трябва да се свиква.В Турция 19 май е ден младежта и спорта и е официален празник.

4

народът

преди 8 години

Какъв е смисълът от тези ранни изпити? Трябва време, за да се научи материала. Не Ви ли стряскат двойките? Променете датите на изпитите, иначе ще ги промени народът!

3

истина

преди 8 години

ИЗПИТИТЕ СЛЕД 15 ЮНИ! ИНАЧЕ УЧИЛИЩЕТО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЗАБАВАЧКА ДО КРАЯ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА! МОН, МИСЛЕТЕ, ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ ГРАФИЦИ! ЗАТОВА ЩЕ УВЕЛИЧАВАТ И УЧЕБНОТО ВРЕМЕ, ЗА ДА СЕ ГРИЖИ НЯКОЙ ЗА УЧЕНИЦИТЕ КАТО В ДЕТСКА ГРАДИНА!

2

ан

преди 8 години

вече много години м. май е почти неучебен ден,той е един от неай важните -за затвърдяване на знанията и МОН се прави на заспало с това преструктуиране на материалаСпоред мен изпитите трябва да започват след като са излезнали децата от класните стаи вечезапочва се от 10 май и питам аз какво правят децата до 30 май след като са се явили на тест,ами 7 клас какво ще правят до 15 юни,след като най важните им изпити са на 18 и 20 май и така извода е както вс в тази държава е да има

1

Анонимен

преди 8 години

Нека тренират децата. Не става само с 50 килограмови раници и тонове безмислена информация, която ще бъде забравена още лятната ваканция. Спортът освобождава стреса и прочиства мозъка, но за жалост физическото възпитание не е нещо, на което се държи в учебната програма.