12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Логика:Социалист = крадецКрадец = демократСледователно: демократ = социалист;социалист и демократ = крадец.

11

Анонимен

преди 8 години

вы не заметили главного! Бразилия состоит в БРИКС- ЕДИНСТВЕННОМ банке НЕ подконтрольном САСШ. Пиндосы таким образом могут теперь наложить "вето" на проекты которые им не нравятся. То что сейчас в Бразилии это "цветочная революция" в е классическом исполнении. А президента понять можно, женщина просто устала одна воевать с армией мужиков- ворюг.... Е то выбирал народ, а сенаторов предоставили старейшие семьи страны ( припомнить куда и в какие страны 70 лет назад бежали нацисты??)

10

toni

преди 8 години

koga se o4akva v bg prevrat po vashi danni

9

Анонимен

преди 8 години

социалист=крадец

8

Анонимен

преди 8 години

Ами наситина е нелигитимен щом тя не е Шеф а и Бойко го няма там.Пък и няма доказани крадци......Какъв е този кабинет изобщо???

7

Уточнение

преди 8 години

Ами няма да й свалят портретите ... и те си знаят, че са нелегитимни. А дано свалянето й има обратен ефект, в живота много често се получава така.

6

Наблюдател

преди 8 години

ЦРУ не търпи леви и социално ориентирани правителства в Латинска Америка пък и в цял свят. Факт неоспорим.

5

До 4

преди 8 години

Ти не си добре. Тя не е българка а бразилка, тя е родена в Бразилия и цял живот е живяла в бразилия. Баща и е българин, напуснал страната ни преди 80 и кусур години. Тука е бил комунист, но по онова време, комунистите у нас са били гонени и съдени като терористи, за това и той бяга от България. Дефакто единственото общо нещо на Дилма Русеф с българия е че баща и е българин. Но тя е толкова българка, колкото Джон Атанасов е българин, те не са живяли никога в България. Къде да се връща Дилма?

4

adios Brazil

преди 8 години

Ми като е нелигитимно новото правителство - да си идва в България и да изостави Бразилия. Нали била българка. Ама не е никаква българка - да си седи там и да се бори за поста си. Нас българите изощо не трябва да ни интересува това. Българска емигрантка се борила за нещо си там - ами да се бори, като се е заела с това. Какво ни вълнува това нас българския народ? Да си седи там и да се бори за поста си - ние тук българите в България не сме я подкрепили и не сме я приели за българка.

3

Ах този САЩ

преди 8 години

много филми гледате! Руската пропаганда и Уикилиикс ги искара супер хора трябва Американци и това ЦРУ! Егати. Те стоят зад падането на всички *** по света...(а и не само на тях). Нали са *** и им падат самолетите иначе... Има голямо противоречие в пропагандата!

2

Анонимен

преди 8 години

Уикилийкс пише, че качилият се на трона вследствие на цветната революция и последвалия бразилски преврат Мишел Темер, е работил в тясно сътрудничество с пиндостанските тайни служби.

1

GORO

преди 8 години

СЦЕНАРИЯ ЗА ПРЕВРАТА Е ДОБРЕ ПОЗНАТ. ИЗВЪРШЕН ОТ САЩ.