63

Тинев

преди 7 години

Отходен материал. То затова в нужниците вони.

62

toni

преди 7 години

na tezi izbori ste zabranevam na zelia rod izobsto da glasuvat ,to4ka kazah

61

Анонимен

преди 7 години

Този прафи гаф след гаф. ДСБ го подкрепя, Герб - не, обаче той застава СРЕЩУ ДСб, да не би да накърин инетресите на Батмата в оставащите пет месеца от изтичащия му мандат. Не че онзи може да го уволни де!

60

ни съ знай

преди 7 години

В групата на интригантите също така е и Путин, заедно с всичките русофили на планетата!

59

Стефан

преди 7 години

Г - н президент, правило номер едно, ако кандидат желае да спечели дадени избори!!!Не отказвай подкрепа от никого!!!

58

Анонимен

преди 7 години

Най-любимо ми е да гледам президента, как се опитва да се прави на мъж. Мръщи се, опитва се да говори, като истинските мъже, ама то като не ти идва отвътре си е бая смешно. С голяма доза вероятност може да се предположи, че на оперативките в американското посолство прави яки шпакли...

57

Анонимен

преди 7 години

Най-сигурния начин ДСБ да се провалят за изборите е да застанат зад Плевнелиева. Но пък те са свикнали да не са в първата десетка, така че ще им е ОК :)))

56

orza

преди 7 години

За пръв път ще си позволя такова обръщение, но ми писна...ь бе,къде нареди Първанов до /с/ ДСБ?! Или не пропускаш възможност щом сиотвориш устата да не оплюеш най-добрия до сега български президент! Страх те е от него,нали?!За думите в началото и затова, че пиша на "ти" моля всички /без Плевнелиев/ да ме извинят!

55

Роската е:

преди 7 години

1.Достоен и пак ше гласувам за него,щото е пич(-)2.Бе къф ти пич за мене от тоя не става и *** за зеле(+)

54

АЗ

преди 7 години

Един мандат, в който е бил всичко друго, но не и президент на България!

53

Анонимен

преди 7 години

A dostoino li e vseki da te mrazi. ..I tg I da se ki4ish s opredelenieto "prezident"???

52

glasuvai za RP

преди 7 години

Prcailenta Pliuvnanlnalivuev e edin dostoen roditel (umre mu samo edno dete), soprug (dokara na naciata osven Parvata Dama, taka sasto i Parviat Lebovnik), komsomolec (viden SDSar s komunisti4eska maia) i politi4eski molec (Bat Boiko go tresna po 4eloto kato romsko mom4e tokusto svilo kokoska ot sasedite, za da mu otkrsi rogata, s koito Parvata Dama go ashladisa v Izbornata nost).Ofshoranaliev e izkaral parviata si milion kato lopateno-trnokopen izkop4ia pod mostovete na Germania

51

www

преди 7 години

Тикви гербави,Няма нищо по-нормално от това да се потвърди мандатът на президента. Ако Плевнелиев (Пастирската овчарка) е бил направен президент от Бойко Борисов, то Бойко Борисов трябва да каже защо. Защото го е поставил да му топли мястото? Защото е доволен от него като професионалист? Или пък обратното - защото не е доволен от него и затова се издига различна кандидатура.Това е нормалното политическо поведение. Плевнелиев е прав да се обяснява светкавично, но Боце не е прав да мълчи.

50

матросчо

преди 7 години

Той не е виновен, горкия, вижте кой е до него, по нататък трябва да ви е ясно - атлантическия клуб , в действие - тези които унищожиха армията сега му подсказват , трагедия и пропаст .....

49

БАБА КУНА

преди 7 години

ИМАЛИ СМЕ И ДРУГИ ПРОСТИ ПРЕЗИДЕНТИ, НО ТОЯ ОБРА ТОЧКИТЕ. ЗА ДА НАВЪРЖЕШ КОСТОВ И ПЪРВАНОВ В ОБЩА ДАЛАВЕРА ТРЯБВА ГЕНИАЛНА МИЛИЦИОНЕРСКА МИСЪЛ.

48

Миро

преди 7 години

Костов е излязал от политиката вече толкова години. Нито има власт, нито даже се появява по телевизията да се защити. Обаче някои хора още продължават да го обвиняват че все нещо прави, някак упражнява власт и влияе на събитията. Вместо да видят това което е пред очите им, повтарят теории на коспирацията.

47

Спас

преди 7 години

До ТВ 55Ние от " гостуващия отбор", ви казваме голямо спасибо!!!!!!! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!! МЕЧТАТА НИ СЕ СБЪДНА!:))))))))))))))))))

46

Анонимен

преди 7 години

Завряният зет няма да миряса, все пак знае кой командва у тях и гледа да се докаже, че може да командва държавата!

45

бай Иван

преди 7 години

До бай ПешоНаборе изпи ли си хапчетата, че виждам вдигнал си кръвното вместо самолета?

44

Ха ха

преди 7 години

До Син избирател"Силен ход ! Позицията на ДСБ според мен е много добре обоснована"Абе удариха го здраво по челото, добре че Баце го натренира!