15

Анонимен

преди 8 години

ПФК Левски АД реши да предложи на старши треньора Стойчо Стоев прекратяване на договора му по взаимно съгласие.................................................................................???????????????????????????????????????????????????????????Хубава работа ама подуянска.

14

Анонимен

преди 8 години

***!!! Язък за хубавия треньор!

13

Владо

преди 8 години

Не се ядосвайте. На тия от УС, футболът им е последна грижа...Важното е да се усвоят едни пари ...Впрочем, футбол ще има, когато спортните бази станат като автомобилите на спортните дихатели ...

12

специалист по всичко

преди 8 години

Великият Атанас Буров има една мъдра мисъл: "Когато решиш да преустройваш един бардак, не започвай с подмяната на креватите." Който разбрал - разбрал......

11

Йордан. Миладинов

преди 8 години

Поредната. Глупост. На. Тримата. ***. Които ръководят. един славен отбор Каде са. Легендите. на. Левски. Не се. Подигравайте. Неграмотници с този кото вдигна отбора от тресавището.

10

бачо ИЛИЯ

преди 8 години

ТИЯ СА ПЪЛНИ *** ! ОСТАВАТ ДВА МАЧА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. НЕ ЧЕ ТИЯ ОТ БЕРОЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ МОЗЪК. ФЕДЕРАЦИЯТА ПЪЛНА СКРЪБ, ПРЕЗИДЕНТИТЕ НЕЩАСТНИЦИ УНИЖАВАТ ТРЕНЬОРИТЕ И СЕ МАЗНЯТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ. КАКЪВ ФУТБОЛ ДА ИМА !

9

Анонимен

преди 8 години

***, голямо заглавие! Няма що? Личи си, че сте от "ДЕМОКРАТИЧНОТО ПОКОЛЕНИЕ" - малко диктовка, слаба граматика и смисъл никакъв!

8

коки

преди 8 години

Това беше най-голямата глупост, която можаха да сътворят! С новия УС, в който се включиха Иван и Андрей, фенове, легенди и т.н. имах вяра, че нещата ще се случат, НО ето че тръгваме пак по пътеката на г-н Батков. ЖАЛКО!!!Дано не свършим при чорбетата или Локото.

7

Стар

преди 8 години

Този управителен съвет отново направи голяма грешка и те не успяха да видят точната причина за положението в отбора. Причината е в Гонзо - отборът не върви откакто Батков го върна и го направи треньор. Просто момче което не разбира от футбол а живее със стара слава когато вкарваше голове, а то и за треньор и за спортен директор трябва и акъл. Жалко, защото положението е такова откакто в отбора е и Иво Иванов поставен също от Батков. Докато те двамата управляват в Левски отборът ще е същия!!!

6

реалист

преди 8 години

Това управление на Левски за нищо не става.

5

Иван

преди 8 години

Иска се смяна на ОТБОРА...На Треньорите смяната е Видяхме вече Няколко пъти...Иска се и смяна на Манталитета на Ръководството.Левски в момента е пълна ДУПКА.Стига съм писал,че се пукам от ЯД.Това не е МОЯ ЛЕВСКИ....

4

Анонимен

преди 8 години

Комунизма го няма уж от 26год в бг а само кви корени е пуснал софийските му отрочета не могат да повярват въпреки ,че всички мафити наливат пари при тях е ми да София е България другото са роби

3

Анонимен

преди 8 години

Абе на Герена само глупости. тоя не им харесва, оня не им върви. няма угодия на Герена. Стойчо си беше съвсем приличен треньор за тоя провинциален облик на Левски от последните 5-6 години.

2

vlady

преди 8 години

Левски има голяма преднина и дори с Тъпоаков ще завърши на второ място. Ако Тъпоаков води отбора следващия сезон участието в евротурнирите е проблематично.

1

Нестор

преди 8 години

по- добър няма да намерите ***. употребявате качествени хора като изтривалки. Илиян Илиев, Петев, сега Стойчо, има и други... Проблемът е в оня пловдивски *** Гонзо, не в треньорите. Те се доказват като отидат на друго място. Губите вие - не Стойчо. Той ще си намери по- добър отбор, също както Илиев и Петев. Милиционери жалки.