16

Анонимен

преди 8 години

toi trebe da otgovori na edin mnoo vajen vprozzz: s kava Tor ili kvo Ako e izpolzval manistero za da otgleda taa treva ot celvole na tikvata si?

15

Анонимен

преди 8 години

Малеее, какъв земеделски интелект излъчва това лице! Титан на мисълта! Баща на хибридната революция по света и у нас!!!

14

ПАМЕТ

преди 8 години

Преди няколко години имаше същата схема за кражба на Данъците ни .Тогава Министъра се заигра с една Израелска Фирма за ремонт на вертолети , накрая извадихме 16 милиона евра и ги платихме без да има ремонт .Така се прави първия милион когато този Министър ще го питате след време как е заработил .Вместо да го вкарат в Затвора Ненчев го остават да си довърши кражбата и да делнат парите .

13

х

преди 8 години

ненчев барабар с адвоката си е за затвора.

12

матросчо

преди 8 години

Господин Премиер, вземете и го махнете този реформатор земледелец, че ще ви вкара вътре с още 16млд, за два самолета - n - та употреба.

11

Анонимен

преди 8 години

До боян - рада, кажи си тарифата, да знаемза теб ще е по-евтино - $450/час

10

матросчо

преди 8 години

Предлагам на сорос...те, не го защитавайте този земледелец, губим пари заради измекярските му гафове, не се ли усещате, това са наши пари, че и ваши - при поляците има комисионна, но при русите има само среден пръЗ.

9

меки тунти

преди 8 години

Те и франките си мислеха, че ще минат метър с мистралите, ама си платиха 4млд като попове, а на *** - каква техника мина на парада бе ***, защо я пуснахте, нали е руска, егаси смотаняците туркофилски.

8

меки тунти

преди 8 години

Загубите и глобите са тепърва - имаме лицензионен договор и при нарушение, самолетите не трябва да се отлепят от замята бе мутро земледелска - като си ***, вземи попитай - на гърците и чехите КОЙ поправя миговете бе смотан.

7

Анонимен

преди 8 години

Расия не може да преглътне, че им показахме средния пръст :) Нали риваха, че нямало да могат да направя ремонта поляците :) Руски смешници :)

6

Анонимен

преди 8 години

Това трибунал ли е, що ли. Това изобщо бие по авторитета на една държава. То тогава излиза каквото и да предприеме човек, все ще го съдят.

5

Анонимен

преди 8 години

"Провалът на сделката - около 12 млн. евро, бе платен от българските данъкоплатци."до кога българския народ ще плаща за гафовете на некъдърните политици???за туй няколко милиончета ,за унуй ,още няколко,капка по капка ,стават милиардчета.горанов като прави калкулация на постъпленията ,слага ли разходите от такива провали и глоби.?

4

Анонимен

преди 8 години

ащо мерцедесите на народното събрание и правителството,се преглеждат и ремонтират в сервиза на мерцедес а не при бай иван монтьора който има сервиз??? Бай иван дава по добра цена все пак?? За три милиона дадени под масата не се учудвам че самолети се ремонтират в полша...

3

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ПРЕДОСТАВИ ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА НИ ЗА ЧУЖДИ ВОЕННИ ЦЕЛИ. САМО СИ ПОМИСЛЕТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В КАКВО НИ ЗАБЪРКА ТОЗИ И ЦВЕТАНОВ. НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ВРЕМЕТО И МЯСТОТО ДА ИЗПИША ВСИЧКО. НО ТОВА ДЕТО ТОЗИ И ЦВЕТАНОВ НАПРАВИХА Е НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

2

Анонимен

преди 8 години

Присадената коса казал ли е каква комисионна е взел.

1

боян

преди 8 години

не знаех, че може да се наеме депутат за адвокат.рада, кажи си тарифата, да знаем