10

Ха ха

преди 8 години

До Батко виБатеее, този служба не отказва, а кокал едва ли!

9

Анонимен

преди 8 години

И коя е тази длъжност, която чичо Том успя успя да довърши, че да се хвали с някакви реални успехи? Изкара ли кметството докрай? Колко време управляваше европейските пари като министър? Колкото да пуска лафове като "За краткото време, когато ние бяхме на пост..." А депутат колко време беше и какво успя да свърши? И сега като вице няма да я изкара дълго. Но явно така, без нищо реално, най-лесно се изпълва визитната картичка.

8

Бай Митко

преди 8 години

Този всезнайко с Краси Велчев,дали си спомнщт колко отнесоха/$/ от водния цикъл на Габрово??? Пълен е с празни приказки!

7

Запознат

преди 8 години

Колко пара потъна в Гербово ( Габрово)

6

Филос Софос

преди 8 години

Като гледам, ни един от ресорите на Дончев няма общо с квалификацията му на философ.Тоест, за фсичко става човека...... Ама много се размислих. Още една логическа мисъл в същата посока и ще стана страшно политнекоректен.

5

Анонимен

преди 8 години

Човек , който става за всичко се нарича гениален или гений , в случай че не е бълга- рин . Аз не се отказвам от кафето , защото ако си пазволя нещо друго тутакси ще фа - лирам .

4

анонимна

преди 8 години

ми как да не става я погледни мегленка куневата, че за всякаде става и може а ти не, взимай пример от нея де

3

отвратен

преди 8 години

"Дончев е от войниците в ГЕРБ, той няма шанс да откаже нещо, ако партията или аз го искаме".......Доповръща ми се!

2

светнат

преди 8 години

Ало, габровската радиоточка!***, как ще отказваш служба бре, толкова драпа да се наместиш - сега щял да ми се отказва?! Да, бе, да!

1

Анонимен

преди 8 години

Единственият критерий, по който Мутрата си избира министри е да са навдени послушковци и лакеи, които не спират да го величаят. Като тоя фъфлек на снимката.Иначе компетентността им е някъде на 51-во място сред качествата.