76

реалист

преди 7 години

До маяа най-продажна е българката Мая...

75

.

преди 7 години

Българите нямаме нищо общо с анадолците защото "турци" има колкото и "македонци" -измислици.--Не турци,а тюрки

74

Анонимен

преди 7 години

Българите нямаме нищо общо с анадолците защото "турци" има колкото и "македонци" -измислици.

73

До 83

преди 7 години

Българите са тюркски племена, защо постоянно се говорят за траки,славяни и какво ли не. Тюрки сте,братовчеди на турците.

72

Анонимен

преди 7 години

До ЧЕТИ И СЕ УЧИДа попитам само: Ако тогава са избити над 100 000 българи, това означава всички българи, предполагам? То тогава какви сме ние, българи или някакви други? Какво е местното население по онези времена, не са ли траките? Е тогаз какви българи сме, след като всички предци са избити и са останали тракита? Предполагам, че с Аспарух не са дошли няколко милиона, нали?

71

простак

преди 7 години

До замислете сеЖивея в Англия, говориш простотии, хахахахах

70

кръговрат

преди 7 години

Човекът Садик Хан се опитва и вълкът да е сит и агнето да е цяло но това няма ка да се случи.Англичаните са толкова "доволни" от избора му за кмет колкото хората в Пенджаб(Цялата територия на днешен Пакистан е част от Британска Индия до средата на 19-ти век) са били "доволни" от избора на Лорд Далоси за генерал-губернатор през 1848 г. После войни за независимост и те така историята се повтаря но сега в обраен ред-албионците ще се борят за независимост.

69

замислете се

преди 7 години

Ислямизацията на Европа тече с пълна сила. Превземат ни без оръжие. Има много градове в Англия където мюслитата са над 25%. Демек всеки 4-ти. Тези хора не се интегрират! Цели квартали са населени само с ***. Там не се допускат хора с друга религия. В развитите държави хората раждат все по-малко деца но за сметка на това мюслитата имат по 10. Представете си след 30 години какво ще стане. Не кмета на Лондон ама всички в европарламента ще са ***.

68

Анонимен

преди 7 години

По време на Комунизма всичко беще забранено да се чете за Чужда Литература и сега като научаваме неща за които при нас е било забранено´да се чете ни шибва 220 Волта Ток

67

ЧЕТИ И СЕ УЧИ

преди 7 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски.

66

аз

преди 7 години

На какъвто и да се прави...ама много да се старае...така от вътре да му идва да е демократ, честен, справедлив, да иска един по-добър свят, събратята му няма да го оставят. Ще яхнат вълната му и тежко му, ако им се опъне. Ще му затрият семейството...най-малко. Така, че в Лондон да се стягат за Шерият...

65

Globalfix

преди 7 години

Зверски хейт пада в тубата под клиповете с новини за този пич. Англичаните никак не са щастливи, че кмет на Лондон е м*сли. Някои сравняват избора му с този на Обама, наричат го пирон в ковчега на Лондон, Лондонистан. Като цяло 70% реакциите са негативни. Интересно как е избран тогава? Твърдят, че е протеже не на мюсулмански, а на еврейски икономически интереси.

64

Анонимен

преди 7 години

подмазвайки се на евреите, просто знае кои са силните на деня. Аз не вярвам че толкова харесва хомосексуалисти, евреи, еманципирани жени и т.н. Това е политика, а той просто трябва да се покаже като модерен лейбърист. Опонента му беше слаба ракия, никой не иска богати мамини синчета, и той се възползва. Връзките му са не просто опасни, а страховити. Не смятам, че Хан ще направи нещо фрапиращо. Ще дрънка заучените фрази. Неговата мисия е да подготви почвата за бъдещето.

63

Цветолюбников

преди 7 години

Преди месец бях в Лондон.Демокрацията е управление на мнозинството(народовластие), а в Лондон народа е с вярата на избранника си. Безцветните са 10-тина процента(може да ги бъркам и с туристите).Именно за това "силна демокрация" има и в US,където президент е г-н Обама.Хайде да надникнем в бъдещето и да познаем с какъв цвят ще са нашите бъдещи управляващи демократи...Светът е предвидливо "сбъркан", за да може 1 % да го владее (за сега)...Светът е "Вавилонска кула" и дните му са преброени...!

62

честит

преди 7 години

Един подходящ виц, макар и стар...Един японец отива в Берлин и пита за адрес. Спира някакъв *** - оня вика не знам, не съм от тука. Спира некво мюсли - оня също вика не съм от тук, не знам. Спира -албанец - и оня не знае щото не е от тук. Изнервил се японеца и питал последния спрян мюсюл - е добре де кат не сте от тука всички, къде са германците да питам някой от тях?Оня си погледнъл часовника - е как къде бе, на работа са немците !

61

честит

преди 7 години

Тези от вас, които имат роднини в Германия, Англия да се поинтересуват. Всичко освен белите-НЕ ИСКА да работи. Или висят на социал-а, или се занимават с дюнерджийници, магазинчета, кафененца и прочие развъдници на терористи. Когато се хванат да работят-няма по мързеливо и гадно нещо от мюслито. То не са оплаквания за тормоз, не са поч8ивки за моления на Аллаха им и прочие и прочие. Затова ви написах по долу историята на Детройт. Същото чака и Западна Европа.

60

честит

преди 7 години

Знаете ли историята на Детройт? Икономическо бижу в средата на 20 век, ядрото на американския автомобилен индустриализъм. Компаниите заради ниските заплати (и толерастията, че чените са все неоправдани) започват да наемат предимно черни работници. Разчува се и ман.галята от всички щати се преместват в Детройт.Белите са под 10 процента вече, Естествено котилото им (на черните) като всички ман.галя не иска да работи и се занимава с престъпления. В момента града е пропадалище с ***,

59

честит

преди 7 години

Западноевропейците плащат сурова цена, че 50 години се водят по акъла на либералките от САЩ. Вече градове на Север са само мюсюлмански. Кмета на Лондон е черешката. Тоя ли ще спре емигрантите? В Лондон вече бел човек не може да видиш. Въпроса е един - кога западно-европейците ще разберат, че ТОЛЕРАСТИЯТА И ЛИБЕРАЛИЗМА са толкова лоши колкото кумунизма и нацизма. И че либералките следва да бъдат съдебно преследвани както и нацистите.

58

Анонимен

преди 7 години

Никакво Но !!Адвокат защитник на терористи

57

Дааа

преди 7 години

Четете за да знаете. Четете, за да не ви лъжат.Няма добър и лош ислям. Той е само един - както пише в корана.А там пише на много места: убий неверника. Ползват се и други завоалирани думи: подчини ги, унизи ги, докато не се покорят. Те това е добрия ислям, другото са бля,бла....