174

Бат Герги

преди 8 години

на някой май доста започна да му пари на rъзa

173

просто човек

преди 8 години

Голям шегаджия този *** 🎃

172

Анонимен

преди 8 години

До Крайзначи и чалгара е от статуквото

171

Анонимен

преди 8 години

Неочаквано добра комбинация-мутра президент,вицепрезидент-чалгар.

170

Анонимен

преди 8 години

Сега ни е възседнал пожарникар-мутра, а, сега мерак да ни яхне има чалгаджийски ***.

169

матросов

преди 8 години

Господин Премиер, оставете ги да се джавкат, малко им остана - я по добре стиснете за гушката външния, защото Черна гора е махнала визите за руснаците за престои до 90 дни, ясно ви е накъде ще тръгнат руските туристи, а те не седят на масата с по една бира - това е краят на нашия туризъм както с турския стана.

168

БАБА КУНА

преди 8 години

ХОРА НЕ МУ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА БОКИЧА, ЗАЩОТО В ГЛАВАТА МУ ЦАРИ ПЪЛЕН ХАОС. НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЛКО ЧЕСТО ЗА ДЕНЯ СИ ПРОМЕНЯ МНЕНИЕТО. ВЪВ ВАКУУМА ИМА ПОВЕЧЕ МИСЪЛ ОТКОЛКОТО В ГЛАВАТА МУ.

167

Анонимен

преди 8 години

Борисов за заемите говори! Остави на нас да решим дали да се гмурнем в хаоса на директната демокрация, лъжливецо! Защо ги взе тези пари? Ни атомна централа строиш, ни мост над Дунав, нищо ,нищооооо. Къде са парите Борисов и защо ги взе?????

166

Анонимен

преди 8 години

Страхливко тиквонов трепери да не би и без това оредяващия му електорат съвсем да се загуби,ако Слави и компания се явят на избори.Със сигурност ще го пометат като луда крава теле.Нито приказките за фалщивата стабилност,нито предсказанията му за апокалипсис ще го спасят от позора,който го очаква.

165

Анонимен

преди 8 години

Борисов, популизъм, хаос...

164

Крайно време е

преди 8 години

да сменим конституцията и цялата шайка мутро-милиционери!

163

Yakov

преди 8 години

".........един от въпросите е 1000 процента противоконституционен". Добре, че Магдалена Ташева ви отвори очите! Даже не познавате и конституцията. Мислите само за тумбаците си.

162

Край

преди 8 години

Па Борисов да обвинява някой в популизам - дето е най-големия популист. Страната щяла да е в хаос - то щото сега е идеално подредена. Щото първия мандат не подписваще решения на минситрески съвет на кортовете или в Бистрица с Вучката. Трай си бе Борисов и при мажоритарни избори сигурно ще си депутат- виж Лъчо Мозъка - нема да е. Нема да иима кой да си държи снимаката ти на бюрото си.

161

Край

преди 8 години

Не вярвайте на политици, телевиизии и социолози - всички се хранят от статуквото. Уредбата на държавата ни до сега беше сбъднатата мечта на олигархията. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура ще им разстрои дяволското хорце дето ни го играят 26г. при такива избори Лъчо Мозъка ще е на бюрото по труда.

160

Край

преди 8 години

Няма противоконституцинно нищо НАРОДА МОЖЕ И ДА ВИ СЕ СТРУВА МНОГО *** и да става само за стригане но е СУВЕРЕН. Като ти каже да си намалиш послушковците на 120 човека - намаляш за да не вземе да ти подпали "народното събрание" То и Лъчо Мозъка да е депутат вече 3 мандата е противологично ама Биросов всеки път го пише у листите и готово.МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ И ТОЧКА.

159

Гербомраз

преди 8 години

Е, па твоите дупе-тати не гласуват ли под диктовката на твоят бащински поглед;))) Сега, депутатите ти, виновни..., ти пак си невинен.Второ, Държавата, това не си Ти! Знам, че си си повярвал твърде много, но Държавата не си Ти! Това, което ще ти се случи е, защото на нас ни е мила Държавата, която ти ни отне! Хаос? Добре е дошъл!ТИ СИ ВЪРВИ, ЗАВИНАГИ!

158

Анонимен

преди 8 години

То бива безпринципност, но това вече е диагноза!!! Не е чудно, че държавата се носи като кораб без посока.

157

Анонимен

преди 8 години

до вчера баеше да се направи референдум за да не излизало че ги е страх от референдум ,днес нова песен запя

156

vanzan

преди 8 години

"Виждайки какво става в света, на всички ни е мила държавата, хаосът, който ще стане ще бъде страховит. Това, което и вчера парламентът прие, един от въпросите е 1000 процента противоконституционен, няма как да стане от обикновено Народно събрание. Но подведени от популизма, всички гласуваха. Дано политическата класа действително разбере, че е изпратена тук да взима непопулярни и тежки решения и да се опази държавата", каза Борисов.ей срам няма този ***.

155

Eдин от Северозапада

преди 8 години

Клатят им се краката, на всички в парламента, и те го знаят. Косите им настръхват.Аз съм изчяло за това, което предлага Слави. По-малко депутати повече трябва да се бръкнат, за да си купят избиратели, а парите от субсидия са неимоверно много. Да съществуват от членски внос структурите. Задължително гласуване, а за " Шериф" да има право да се кандидатира всеки, с образование и над 40 годишен, неосъждан и дееспособен. Крайно време е да влязат кадърни хора във властта, а не партийци, верни на вожда