8

Анонимен

преди 7 години

Спомняма си като ходех на даскало и се оплаквах, чичовците и лелите ми казваха ''ти сега ревеш ама после ще ти се иска да се върнеш в училище", да ама НЕ, изминаха вече няколко години откакто завърших неща и да се сещам за връщане в училище. Тоя стереотип че на ученика ще му липсва учулището като завърши при мене не стана, не искам и да се сещам за даскало.

7

Анонимен

преди 7 години

Скъпи, мили и т.н. абитуриенти, добре дошли в новата ви социална мрежа дбобс,бг.

6

Анонимен

преди 7 години

Родители....Пазете децата....Най се притеснявайте когато децата Ви кажат СПОКОЙНООООО....за Вас мили деца....Забавлявайте се....добре дошли в живота...

5

Ганчо

преди 7 години

Това ми прилича на един стар филм - Те танцуваха само една вечер. След това жестоката истина, няма работа, няма пари. Вариант 1 - студент и отлагане на безработицата за 4г;Вариант 2 - бяга в чужбина и започва от най-ниското ниво, мие чинии, обслужва богати пенсионери;Вариант 3 - тате му дава бизнеса и той, за определен период е на върха / това е рядко/.Ако някой предложи друго, да го сподели. Но истината е такава. Гадно но истина, страшно но истина, жалко но истина.

4

боц

преди 7 години

Продокцията на Пайнера излиза на пазара.А за пазара на труда няма работници, защото умните напускат България и остават само чалгаджиите.

3

Хром хабютирентин

преди 7 години

Рикия да съ лей. А и то,дядо станах с жината и тя докат изкласня. А от мени да знайти, то хнишкатъ ни кхаръ кхулатъ.

2

do 1

преди 7 години

щото са възпитани от пълни маймуни,поне не скачат с два пръсти нагоре като родители им

1

Анонимен

преди 7 години

90% от абитуриентите са полу-човеци - полу-маймуни. Човешкият капитал на тази страна просто загива...