9

лл

преди 8 години

Прилича ми на член на Коза ностра този

8

Сандокан

преди 8 години

Абе на 75 години мирише на пръст вече но се амбицирал Бразилия да оправя. А всъщност дори не може да спре да се изпуска в гащите и вечно ходи с жълти петна отпред, но ще спира корупцията.Смеееех!

7

Коце кофата

преди 8 години

Американските кравари подслушваха Дилма, подслушваха Меркел, подслушваха Оланд, и послушника боко тиквата подслушваха. От тях всички Дилма не се огъна пред американците, и е свалена. Останалите подслушани послушници са си на постовете и послушно изпълняват краварските заповеди. Правете си сами изводите.

6

Анонимен

преди 8 години

В нета най-често се намират негови снимки с Джо Байдън. Последният е много активен и в Украйна. С две думи: Чао, Бразилия.

5

Анонимен

преди 8 години

До Българин не му пожелавам смърт. Просто се зачудих на 75 години да се заиграва така подмолно и да има явно кариеристки намерения, като поставя съдбата на цяла страна на пазарлък, явно се мисли за вечен.Като му видиш личния живот колко е "хигиеничен", сигурно такъв е и в политиката.

4

Анонимен

преди 8 години

Гражданите на Бразилия наричат и.д. президента Темер фашисТ. Току-що гледах интервю.

3

Аспарух

преди 8 години

Дъртака,американският слуга,щял да оправя икономиката,смях в залата.С какво ще я оправи, с кредити от МВФ или СБ?Досега,не съм чул икономика оправена по този начин.Когато Де силва ,дойде на влас,само за 4г упрзвление с мисъл за държвата,Бразилия си върна всички дългове към тези и Парижкият клуб.Затова и лявото упрвление трябваше да се отстрани.Сега Бразилия поема пътя на бананова република,ама максимум до 2018.След това,ще и *** със сигурност хора в затвора.

2

Анонимен

преди 8 години

Този прецака Дилма, но последната дума има Господ. Ако вземе да си го прибере,може и да му обърка плановете.

1

men

преди 8 години

жена му на този пич е на 32 години и е бивш модел на плейбой. за капак името му е татуирано на врата и. този пичага ще разследва корупцията. муахахаха, муахаххахахаха, муахахахха.