6

Анонимен

преди 7 години

Може и без многообразието на матурите . Но без многообразието на науките не може. Липсват , например , Човекът и човекът , Човекът и Семейството , Човекът и Фирмата . На- уките винаги са равноотдалечени от Субекта и Обекта .

5

хаха

преди 7 години

Въпрос от тест по Човекът и природата за 4-ти клас:Кое твърдение е вярно? Земята се върти около Луната. Земята се върти около Слънцето. Слънцето се върти около Земята.Радвам се, че децата ни се учат на такива уникални мъдрости. Е, вече съм спокоен - има бъдеще в тази държава!

4

Shark

преди 7 години

А второкласниците кога ще имат матура. Не може така, матура чак в 4-ти клас. Аз предлагам дори и детската градина да се завършва с матура. Щото вижте че откак ги въведоха тези матури децата станаха едни такива по-грамотни, по.знаещи.......

3

Даскал

преди 7 години

Това не са матури, а подигравка с образованието. От сега се учат децата на преписване и монтажи. Защо не се правят с компютри и програмки без възможност за подсказване и преписване. Губене на време е това и самолъжене.

2

Една баба

преди 7 години

Това издевателството над децата няма ли да спре. Матури да започнат от раждането на детето ше е най -добре. Тормоз над деца и родители.

1

Анонимен

преди 7 години

туй недоразумение "Човекът и природата" е невероятна наука направо в Харвард влизаш без изпити с тази матура