69

SOS

преди 7 години

До АнонименЯвно нищо не разбираш от музика и не разбираш кога някой пее фалшиво!

68

Анонимен

преди 7 години

Този път доста натрапчиво ме обзема усещането, че Евролевия бе силно политизирана. Изведнъж всички медии замлъкнаха за Украйна и сега изведнъж спечелиха с песен, която не беше много добра.Май коконфликта върви към размразяване и това е подгрявка за повдигане на духа. Интересно, кой е платил за участието? Макар че подобни цветни изпълнения са характени за определени кръгове в демократическата партия в САЩ. Горката Украйна пак ще бъде употребена от външни фактори.

67

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКО СТАВА С ПАРИ, АКО НЕ, С МНОГО ПАРИ........ПЛАТЕНИ ОТ ДАЛЕЧНА НЕ- ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!!

66

Try 69°

преди 7 години

Sto ne pratihte Fiki...s parcheto...^"~ ti gore dolu gotvish li pone~"^?! :-):-):-):-):-)

65

Еврогъз

преди 7 години

На днешната Еврогъзия, няма нито една оригинална и самобитна песен. Всички песни на всички изпълнители, звучат като кавър версии на една и съща песен, което си е типичният глобализъм. Затуй на г-жата Розенберг, изключително много и харесва все по-срутващият се коптор на Еврогъзия и "високото ниво" на конкурса. Вижте, г-жо Розенберг, нивото му наистина е високо, но за Израел;))) Навремето "Златният Орфей" бе далече, далеч по-стойностен конкурс, вервайте ми! Радостта на Розенберг, идваше от това, че цялото звучене било "поп" и нямало етноелементи. Ясно е, че етноелементите бъркат в червата на въ

64

V.L.

преди 7 години

От коментарите които чета по-долу съдя, че повечето (или голям брой от коментиращите ) слушат чалга или оценяват песента на П.Генова, сравнявайки я с някои песни на Преслава и т.н. На тази база песента на П.Генова може да им се струва като симфония : )Критериите на повечето българи са много занижени, тук е проблемът! Ако сравняваме If love was a crime с The sound of silence (Австралия ), тогава ще стане ясно какъв кич е българската песен!

63

diavolcheto

преди 7 години

Много ми хареса! Браво, Поли!Лично за мен, това е най-доброто представяне на България на Евровизия в, да го наречем - новото време.

62

Анонимен

преди 7 години

Браво на Поли, но все си мисля че песента на Русия е най-силната за финал.

61

Анонимен

преди 7 години

Поли, страхотно представяне! Пожелавам ти успех и ти стискам палци на финала!

60

анонс

преди 7 години

И песента и тоалета са в съзвучие с новото време , свежа , оригинална , модерна визия и музикален стил-враво и успех Поли!

59

ZLATENA

преди 7 години

Ако чалгаджийката Преслава със нейното крачене беше отишла на Евровизия щеше да се класира на последното място и дори нямаше да помириши финала.Чалгарските пубери фенове на Преса креслата не могат да го разберът щото нямат никакъв мозък в главите си.Честито на Поли финала снощното представяне на България в Евровизия беше най доброто представяне след Елица и Стунджи.Успех на Поли в събота и дано чудото за България се случи.

58

Анонимен

преди 7 години

Те там само бълвочи по предписание творят, та няма какво да кажем и за нашето гардже. Да е жива и здрава и дано успее и на финала.

57

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

56

Т

преди 7 години

До 52,никакви национални мотиФи, да!Не е задължително песента да е на български. Мен ако питате по-добре дори цялата песен да е на английски. Повечето пяха само на английски, така че ако се направи един сравнителен анализ, не е голяма работа. Пък и така е по-достъпно за хората, които се интересуват от текста.Айде критици, кротнете се малко... Каквото и да е, малко подкрепа и позитивно мислене няма да са излишни. :)

55

Анонимен

преди 7 години

БРАВО ПОЛИ! СУПЕР СИ!СТРАХОТНА ПЕСЕН!

54

Кенгуру

преди 7 години

Ама и Австралия се класирала! Браво, браво.Дето викаше един наш министър-председател от близкото минало - "Обединена Европа, от Ванкувър до Владивосток"

53

Анонимен

преди 7 години

Успех Поли,въпреки ужасната песен и визия

52

Анонимен

преди 7 години

Извинети,да ви попитам: Това същество Поли от какъв пол е?

51

Анонимен

преди 7 години

БРАВО ПОЛИ! СУПЕР СИ!

50

интелигентност

преди 7 години

До АнонименАбе що не проявиш малко интелигентност и не разбереш, че тоалета на Поли наистина е малко стряскащ - просто не се харесва. Иначе за песента и самочуствието й- шапка и свалям. Освен това ще гласувам за нея, ама не защото ти ми казваш или хулиш. В случая злобната/ злобни я си ти. Това не е злоба да кажеш какво ти е мнението за стилът на някой без да обиждаш.