8

Милите

преди 8 години

Цветът на нацията-240 народни избраници не могат(или на искат?)с години да променятзакона за гражданската регистрация!Логично.Ако беше за личните им интереси,100 пъти да са го променили!Сбърках! Разбира се,че е за лични(но и партийни)интереси.Докарват си електорат отДирин-Дишково.Лични интереси-да бъдеш или да не бъдеш(не Хамлет, а)депутат.Акотрябва ще направят и подводен град.Важно е да си във властта,че тя е сладка и доходна!

7

Анонимен

преди 8 години

Чиновниците им са вързани ръцете, когато се отнася за електората на ДуПеСе. Ако става въпрос да съборят къщата на някое възрастно българско семейство са първи!

6

Жоро

преди 8 години

Вземаме постоянно мерки при подобни случаи и се извършват проверки....избухвам в смях, когато бг администрации и служби вземат ''постоянно мерки'' :)

5

ха ха

преди 8 години

Първенци сме по това да правим от мухата -слон. Като не знаят как да решат въпроса да се огледат как е по другите държави , а те ти разправят как някаква тривиалност е нерешим проблем. Ама заплатата не я отказват.

4

NoWay

преди 8 години

А в същото време голяма част от наемодателите не желаят да окажат дължимото по закон съдействие на наемателите си, за да могат последните да сменят настоящия си адрес.Така че от едната крайност - свободно регистриране на всеки, в момента преминахме в другата - молби към св. Наемодател да благоволи да се яви с наемателя в общината.

3

художника

преди 8 години

А тия, които са починали и те ли вечно ще се водят на адреса или ги заличават служебно???Ето ви един казус за БЕЗСМЪРТИЕ :-)

2

Анонимен

преди 8 години

полезна информация за мен. Аз съм един от тези хора. Дойдох да уча в бг, останах на работа, получих гражданство, но като постоянен адрес ми е предишна квартира. Собственика не знае, че съм се писал на неговия адрес. Сега съм на друга квартира, където хазяина не иска да плаща данък, пък какво остава да дойде в общината за да си сменя адреса. Но нямам собствено жилище, тогава какъв адрес да имам?

1

Wrx

преди 8 години

Марш *** от софия