7

az

преди 8 години

Има доста служебни фордове и доста хора каращи ги дето вместо да пият кафе някъде най-вероятно ще отидат. Та ако искат не 1000 ,ами и 10 000 лесно ще съберат.

6

???

преди 8 години

У Перник спят ли??? Да се съберат двойно повече

5

Фордолюбников

преди 8 години

Преди години си взех Мондео на 8 години.Карах го още 8.Някои го определят като таралясник, но на баири режех немски брандове с 160 и нагоре.Натоварих го с 600 кг+семейството и правихме ремонт.Елекрото му-драма,ама се оправяше за 20 лева.Гълташе,като ламя,но софийско.На магистрала беше като крайцер.То проблема е че ,сега ФОРДОВЕТЕ са за смех-на новото Мондео кабелите от задните накладки се трият в гумите...STOP коментар.Карам корейско...5 години Хюндай Ню Елантра(:....Иначе 1000 ще съберем

4

свинаря

преди 8 години

Айде разбирачите да кажат една-две добри марки под 100 000. Имам чувството,че всеки хвали това,което има

3

Анонимен

преди 8 години

Като бивш собственика на ФОРД при това американски / събран в Мексико/ автоматик. Искам да споделя, че това начинание няма да свърши без фиаско и счупени, закъсали, спрели и т.н. коли на екзалтираните заблудени фенове на този американо-немски ***.

2

Анонимен

преди 8 години

Докато представителя на Форд провежда туй чудо,все ми се струва, че отвратените и ощетени клиенти на останалите три марки, които се представят пак от тоя,ще си купят друга марка. От мототехника, моту фое не става.

1

форд фокус

преди 8 години

Форд са здрави коли,не мога да разбера защо са ги нарочили за трошляци