10

Анонимен

преди 8 години

Да отговоря на господина по-горе където пише ,че в Германия е 7000евро незнам там къде е толкоз консултирала съм се с Д-р Герганов от клиниката Хановер и там е малко повече и другото конус стенда е от Германия и струва само той към 9000евро и другото зави си къде е аневризмата мойте са на Главни Артерии и са опасни,но то като плюеш някои какво и да кажеш е малко ,но все пак Благодаря ви!

9

Анонимен

преди 8 години

Здравната ни система е взаимствана от НЕМСКАТА Но германците я отричат защото е порочна нищо че имат шест здравни каси Не са имали избор след края на войната България я въвежда за да могат управниците да КРАДЪТ Истината е ИМАМ ПАРИ ЖИВЕЯ нямам пари УМИРАМ ТОЧКА

8

Анонимен

преди 8 години

До глупости7 000 евро, т.е. 14 000 лева, а у нас - 28 000 лева, т.е. двойно по-скъпо. Е, да де, ама у нас, в България се краде и обира по-квалифицирано. Германците така не могат, по-неуки са, затова болните плащат по-евтино.

7

Анонимен

преди 8 години

"сумата, която трябва да се внесе за нея в болницата до 14 юли, е 28 095 лв. и 60 ст."------------Имайте страх от висшата сила, медицински търговци!

6

Teo

преди 8 години

Може би не е мястото, но подобни операции, освен ако не се налага да са в чужбина не се ли поемат по здравна каса? Ако не си е плащала осигуровките - съжалявам за нея, но ако ги е плащала, тогава е редно роднините да се задействат и докато жената все още има шанс да алармират писмено съответните институции, ако не - страсбург. Дано само не е късно. Помагал съм на хора с такива проблеми, но в едно се убедих - не можеш да помогнеш на всички по света, за съжаление. Единствено и пожелавам здраве!

5

Анонимен

преди 8 години

Точно 2 000 евро струва Тата Нано - това е колата за нашите депутати и за още по-икономично ще се возят по четирима, за 240 депутата, 60 коли по 2к = 120 000евра, срок на амортизация 20 години

4

глупости

преди 8 години

положението не е чак толкова плачевно. аз също имам аневризма и никой не може да каже дали ще се спука. само за сведение ще ви кажа че в германия операцията струва 7 хилади евро.

3

Анонимен

преди 8 години

1. Парламента да продаде на търг всички съпер луксозни лимузини които всяка година обновяват.2.Да купат абсолютният минимум коли от най-евтините Дачия или греит уол. Бройки не повече от средното за Европа според брой население.3. Докато няма пари за критично болните, никакви бонуси за депутати, министри и т.н. Орязване на заплатите до две средни заплати максимум!4. Спиране на столовата в парламента, парите им за представителни нужди и т.н. Докато хора умират, да не ни се фръцкат с лукс!

2

Анонимен

преди 8 години

всичко което искам да кажа за нашата държава, за нашите управници, които докараха хората до там, че да събират дарения, за да оживеят, би било цензуриаирано, тъй че мога само да пожелая късмет на жената и близките и

1

Анонимен

преди 8 години

Тия неща не се покриват от ш.i.8.аната каса ?!?!? Аз за к'во я пълня *** ?!?!?