10

Анонимен

преди 8 години

Този като го гледам си е чистя химия. Какво е тръгнал да говори за фитнес.

9

bebok

преди 8 години

найдобре човек да седне с една убава игра ,с маджичка,повече люто,една-две-три ракийки,биричка,това онова и така цял уикенд,и не ходи на фитнеси-митнеси,а корема даже е красив,не съм видял мъж след 30 без корем,значи това е мъжко

8

;;;;

преди 8 години

и тоя козунак си мисли, че има красиво тяло, че и акъл почнал да дава??????и фитнеса и фитнес добавките са създадени, за да се взимат парите на идоттите.....я да хващат мотиката, или айде, да сме по-модерни - хващайте парка, бягане за здраве, лицеви опори и коремни преси, всичко друго е пълна простотия и излишна суета !!!!

7

123

преди 8 години

До БорисТБорисТе,това,че си необратимо надебелял ли генерира толкова злоба ?

6

www

преди 8 години

До bebokМускулите растат, когато на организма е нужна повече сила. Фитнес-упражненията са провокиране на тази нужда. Разбира се, ако се тренира по-активно, то трябва и малко повечко да се яде и достатъчно разнообразно.Всичко друго на химическа база - разтворими протеини или каквото подобно се сетите - си е чиста проба бавно самоубийство. Да, с определени химически диети мускулите ви могат на нараснат значително за кратко време, но това се отразява на цялата физиология, не само на анатомията!

5

www

преди 8 години

Дискусии за ползата и вредата от изометричните упражнения се водят още от времето на Шварценегер (визирам Мистър Вселена и Олимпия, а не губернатора на Калифорния). Ако искате да постигнете някакви резултати в ръцете и краката, то правете упражнения с движение.Друго е натоварването на коремните мускули. Тези мускули отговарят за това, тялото да е изправено. При тях изометричното упражнение "планк" е много полезно. Това е единствения съвет в статията, който мога да подкрепя безрезервно.

4

bebok

преди 8 години

пуснете съвети за анаболи,на мен ми предлагат курс за 400 ойро,да зема или не,и колко бързо ще ми пораснат мускули?

3

istinata

преди 8 години

Ne. Se li kazva joga

2

Анонимен

преди 8 години

И какво ? :) Много ли е хубав тоя от снимките. По цял ден блъска в залата и се храни с какви ли не ***, лишава се от разни храни вкусотии. Още известно време ще изглежда така, после ще му се роди дете, то ще иска пари, а не мускули. Жена му ще почне да му мърмори и като спре и да тренира ще стане един дебел чичка, защото тялото му е свикнало да гори много енергия. Пак ще остане корав, но деформиран. Няма нужда от много изсилване във фитнеса

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя точно със изометрични упражнения е станал такъв... Вероятно и така е свалил % си подкожна мазнина...