42

Анонимен

преди 8 години

А искате ли пак Станишев, Орешарски, Масларова с пълните джобове с пари, която първа трябваше да изхвърлят от лодката, за да не потъне. А сега се готви другата крадла, която беше подсъдима , си спомням как се хилеше с една своя приятелка - прокурорка, с която бяха мърсували. Ще повярвам на ***, когато върне сина си от Америка. А я питам защо не е в Русия. А може да учи и в България както много българчета. Откъде забогатя толкова, че го прати в Америка. Лицемерка, както всички комунисти.

41

Дончев

преди 8 години

Само Бойко,Бойко,Бойко....шефе, в колко часа да дойда да ти целувам краката?

40

Искаме

преди 8 години

Искаме си Авджията барабар с Путин.

39

Ехоооо!

преди 8 години

Червената *** и фесовете нямат наяждане,ама нямат и представа колко са назад с материала!! Каквиизбори ги дрънкат в *** глави ?? Та те са тотално сдали багажа отдавна - разбрахме ги ,нали съвсем скоро беше като се опитаха пак да ни фалират!

38

ицо

преди 8 години

Аз като гледам,по-добре и избори да не искате,че ще я ОКАКАТЕ,още повече и от предния път....Само като им слушам новоизбраната председателка на левицата:Сега почваме и работим здраво....ииииии тръгваме напред и нагоре,само да внимават от такъв подем с новото ръководство да не вземат да литнат....Тая наглост на комунистическите отрочета няма край бе....

37

Каратанас

преди 8 години

Че кой ги пита тия ,та си казват мнението?

36

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не искам БСП/комунисти/ и ДПС /командорени от Ердоган/.Други коментари са излишни!и

35

Анонимен

преди 8 години

Нито един от тези в парламата не заслужават да са там! Има едни другари които след някоя година ще се пенсионерат като дУпетати а не са свършили за 5 стотинки работа обаче народо населението ще им плаща тлъстите пенсийки. Като имате в пред вид че тези другари нямат един ден трудов стаж с което да са допринесли полза на държавата и народа но въпреки това ще ги храните докато ритнат попа у брадата и гушнат босилеко. А честито тавариши ранене на дупетати пенсионерчето!.

34

Анонимен

преди 8 години

българина доказа че е достатъчно т.ъ.п за да го управляват соропроститутките и затова си го управляватминистър на промешлеността- оня дето беше завършил лницанякаква майсторство в краваристанздравев министър- счетоводителка от окръжна болница русе- баре от софия да бешеза премиера да не говоримпрезидента ирландска пастиркадончев журналистче от окръжен вестниконая снахата на едикой -шефа на народното събрание партийна секретаркаабе прода.жник до прода.жника

33

емигрант

преди 8 години

А кой искате? Доган,Станишев, Миков....Местан...?

32

Проблем

преди 8 години

Проблемът ви е не вие какво искате, а че вас не ви искат! Марш на *** на историята, където ви е мястото!

31

Койчев

преди 8 години

Ние си харесваме Борисов, а вас колкото по-малко ви чуваме и виждаме - толкова по-добре! Дано хич ви няма при следващите избори! Аман от вас! Ние пък вас не щем!!!

30

1

преди 8 години

До *** ,само главите им малко криви,и твоята ли е такава,че не можеш да мислиш правилно.

29

bsp dps

преди 8 години

До Анонимен-55,ние пък не искаме калпаци и потурнаци.

28

Винету

преди 8 години

Голям праз като не гласувате за него. Вие мислете как да оцелеете, че се разцепихте по на 4 партийки - БСП, АБВ, Д21, Нова България; ДПС, ДОСТ, НПСД и някаква си на 3-4 турци от делиормана. Къде сте тръгнали да сваляте правителството и нови избори, като сте разтурили собствените си къщички?

27

Анонимен

преди 8 години

И ние не искаме БКП барабар с фесовете

26

Анонимен

преди 8 години

Крадливата БСП клика малко да се засрами. Не е ли ясно, че колкото и избори да правят, народът не ги иска, ама изобщо. Защо да се харчат пари на народа, заради капризите на обирджиите на мандри. Те освен да лъжат и крадат друго не умеят. Като ги видя и превключвам канала. Гади ми се от наглостта им.

25

Анонимен

преди 8 години

По важното е че народа не иска ДЪ ПЪ СЪ и БКП отново а и още по малко КГБ то на ГОЦЕ но това скоро и вие другари ще го разберете при това вкупом

24

www

преди 8 години

Премиерът ни е универсално *** премиер. Нормално е да има и универсални министри.

23

симо

преди 8 години

И народа не ви ще , но вие сте като пиявиците .