77

боби

преди 8 години

няма ли кой най-накрая да дръпне шалтера на това малоумно "шоу"? до кога тоя *** ще промива мозъците на хората всяка вечер? Остана и в парламента да влезе и съвсем ще се оправим.

76

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам на Слави, но подкрепям въпросите ... още по-малко вярвам на продажниците от Атака.

75

Бай Ганьо

преди 8 години

Подкрепявате ли въвеждането на задължителен секс всеки ден със съпруга или любовница ?Гласувайте с плюс (+) за отговор ДА.Гласувайте с минус (-) за отговор НЕ.

74

Край

преди 8 години

Слави Трифонов бил чалгар, бил офшоркаджия, бил мутра. Какво общо има това с желанието на хората да избират Народни представители а не да гласуват за вече избрани от тароторите на партии послушковци. Госпожа Тошева добре си дава сметка че при мажоритарен вот и домоуправетел на входа няма да я изберат. ГЛАСУВАЙТЕ НА РЕФЕРЕНДУМА Да объркаме хорцето дяволсоко

73

Край

преди 8 години

Подпали им се чергата за това така пищят. Янаки 26г. е депутат. И даже все е зам предесдател на парламента - пара бол а държавата все надолу. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ и НАМАЛЯВАЙ НАПОЛОВИНА НАРОДЕ - 90% от симпатягите няма да са вече НИКОГА депутати. Барабар с Лъчо Мозъка.Личноста на Слави Трифонов е без значение - да сменим системата.

72

Петър

преди 8 години

До гербист-столичанПриветствам те за избора на име. Напълно съответства на умствения ти капацитет и изчерпателно описва личността ти. Ти си нищо повече от про.ст шоп.

71

Наглеци

преди 8 години

тази Ташева е много нагла, даже и 120 дУпетата са много, на заседания ходят по 50-70 търтеи.Как за кокала са готови да продадат и майките си.

70

Пожелавам успех

преди 8 години

Древноримският поет Ювенал е казал:"Panem et circenses"(Хляб и зрелища).Ако бъдатосигурени на народа,той няма да си мисли глупости.Славчо момчето се изчерпа от към зрелища и реши да се намеси в големия цирк-тозина българската политика.Вероятно,що се касае до референдума,ще има успех-на хоратаим писна от т.н. политическа класа и острието и -НС,тънещи в служебен лукс,търсещи всеповече привилегии в личен план и произвеждащи поръчкови закони-недоделки,обслужващи олигархичните кръгове.

69

А бе луди ли сте бре

преди 8 години

Това са въпроси по които всички ние ще трябва да изразим мнение и от нашето мнение ще произлезе решението!Това не е приед закон за да бъде лобиски или не! НИЕ решаваме. И който може да мисли ще се произнесе. А глупакът ще чака партията да му каже кое е добро - но дали за него е друг въпрос!

68

Патриотарников

преди 8 години

Как да не плащате данъци?Казвате,че плащате за присъствието на гостите си.Е има и такива,но повечето ти плащат абонамент-"епопея на забравените".Това уж плащане е разход.Парите превеждате на своя офшорка,уж по сметка на госта.Преди години съдружника ви разтоварва тайно от вас сметката и гради своя шоу империя,но не се ядосвате,трупате нови пари.Купувате активи (право на шоута) и им правите чутовна амортизация.Ето още един хубав разход.Накрая вместо данъци, пеете една патриотична песен...

67

Горан

преди 8 години

гербист-столичанпреди 2 часаИ като останем само с 120 депутата, кой ще ни управлява? То е лесно смо да се плюе, но трябва човек и малко да мисли.А за мажоритарния вот, просто още не сме дорасли, не е наша работа да избираме хора, партиите имат по-добър капацитет за това, а ние можем просто да подкрепяме партиите.Те, понеже сега всички са се изпотрепали да ходят на заседания в парламента! Добре са си 120 депутата, от 240 сега и без това половината все липсват.

66

tim

преди 8 години

сега вче всичко във ръцете на хората да ли ще поискат да се промени нещо или да си кретаме по старо му

65

Анонимен

преди 8 години

Ами *** са свикнали да ядят и крадат без да работят и не им изнася 120 депутата

64

Анонимен

преди 8 години

Голям страх ги тресе патентованите за властта манипулатори.Въпреки,че са написали удобна за тях "конституция" и още по-удобни за тях закони,страх ги тресе от един референдум.Страхът им не е от резултатите от този референдум(който те винаги могат да манипулират),А ОТ НАЛАГАНЕ НА ЕДНА ПРАКТИКА ЗА РЕШАВАНЕ НА ВЪПРОСИ,ПО ИСКАНЕ НА НАРОДА.Този народ,който те презрително считат за управляема от тях ***.СПОРЕД МЕН,ЗА ТОВА Е ТОЗИ ВОЙ.Иначе,въпросите в референдума,НЕ ЗАСЯГАТ ГЛАВНОТО-СИСТЕМАТА!!

63

художника

преди 8 години

Добре, ама защо няма въпрос:ДА СЕ МАХНЕ ЛИ ИМУНИТЕТА НА ДЕПУТАТИТЕ ?????Или пак някой скришно имитира СПРАВЕДЛИВОСТ.

62

Оху

преди 8 години

Шоуто на Слави Балката весели България двайсет години вече,ще я весели още петдесет! Докато Слави не грохне като минал през три джихадистки взрива автомобил- никакво сваляне от ефир!

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 73д-р Путин лекува британски фашисти по руска рецепта.ти трябва да си от излекуваните

60

До 72

преди 8 години

Много си наивен,ако смяташ,че ГЕРБ не купуват гласове.Сега се мазнят не на Слави,а на народа,защото идват избори.А иначе и гласове купуват и крадат като за последно.

59

До 83

преди 8 години

Ти дори си неграмотен,но иначе даваш мнение.Не се казва "столичан",а столичанин.Май си от столичани в повече.

58

PD

преди 8 години

Референдума като принцип дава посока цел. И ако народа пожлае да отиде на луната, то водача на такъв народ трябва да напише програма как това може да стане. Останалите коментатори не са водачи а манипулатори.