28

лекар

преди 8 години

Не разбирам защо слаботелесните се самоопределят като висша форма на живот и се отнасят с пълно презрение към дебелите хора. Това е признак на ниска култура, нисък КИ и не на последно място - тотална липса на познания относно човешкия метаболизъм.

27

Анонимен

преди 8 години

Тая, ако продължи да танцува с тези килограми, на 50 години ще е с изкуствени стави. Да му мисли малко преди да се друсне.

26

Анонимен

преди 8 години

Голям майстор на голям тезгях обича да работи....А вие се заглеждайте по анорексичките...

25

Анонимен

преди 8 години

До Men: В САЩ затлъстяването е обявено официално за заболяване!Чудовищен брой хора по света страдат от тази болест,която не се дължи само на консумиране големи количества и калорични храни!Причините не са ясни но и микроорганизми могат да причинят това,например!Има връзка с обмяната на вещества,която на тези времена функционира лошо или почти"изобщо"в много организми!Става въпрос и за т.н."паранормални"причини-намеса на т.н."тъмни сили"/извънземни/,точещи човешка енергия за лични цели и опити!

24

АЗ76

преди 8 години

че починем. :D :D :D

23

Men

преди 8 години

Свинята сигурно тренира на подсилен под и със стоманени обувки. Тая ако издържи 1 час да танцува....Тече някаква хамериканска кампания да се опитват да убедят хората, че прасетата са красиви.

22

Анонимен

преди 8 години

Па па!

21

Анонимен

преди 8 години

Да и бяхте написал Фейсбука, че я искам за гадже.

20

Анонимен

преди 8 години

Абе след някоя и друга година такива като тази ще станат еталон, или поне за 90% от американците , помнете ми думата.Другите ще бъдат слаби и богати.Помните ли Хърбърт Уелс и романа "Машина на времето" за елоите и морлоките? Ето такъв ще бъде еталона за стройна жена на ГМО - морлоките, Ще й се радват, докато след тежък работен ден нагъват вечерята си -шесткрако пиленце, ГМО пуканки, пържени картофки и диетична кола.

19

покййьь

преди 8 години

До 3Баш в Европа се чудят на българите как може да харесват грозни скелети с изкуствени усти и гумени тoпки отпред. Но балерината е внушителна, спор няма. Множко ще им дойде и на нашенските ценители, и на европейските :)

18

Анонимен

преди 8 години

не знам кой е излъгал тая, че килограмите не и пречат.

17

Анонимен

преди 8 години

неприятна гледка!

16

Анонимен

преди 8 години

До анонимен ДВЕМне, не закусвам слънчева светлина, и аз водя битка с килограмите, но много зависи и с какво се храниш, аз като бях дете имаше по едно дебело дете в клас, сега са поне половината.и се пише пЪлни, не пулни

15

anonimen DVE

преди 8 години

До АнонименПичове отдавна ние не пройзвеждаме нищо всичко се внася ако си мислите това което се внася,че е по-качествено от американското много се лъжете ние сме странаот третия свят :) тук пристига най-лошото качество по стандарт :) не ви ли е ясно всичко което е качествено и се пройзвежда тук е за износ :) ако знаете какъв кашкавал правиме Българите ама сме го забравили на вкус защото е само за износ и то премиъум качество :) половината тука ядете бургери с месо без доказан пройзход

14

анонимен ДВЕ

преди 8 години

До до anonimen DVEИ тюлените са живи душици :) ти сигурно си от най-здравословните ВЕГАНИ :) нали закусваш слънчева светлина само и минерална вода , пулни *** сте и тя душа носи , такива като теб с претенци само дрислите от студентски град по дискотеките където са пулни с венерически болести са му в кратуната :) успех друго си една Борба в кревата с такава женица :) а не да си тракате като костенурки

13

Баче Кико

преди 8 години

Умчовци, тя ще има толкова проблеми след точно 5 години,че ще стане рекламно лице на Марешки.Спрете да обяснявате, че високо кръвно, вътрешноорганно затлъстяване и диабета е нещо нормално.

12

iрония

преди 8 години

не обиждай слаботелесните , то си е форма на дискриминация ...................

11

ханко брат

преди 8 години

Сега почнаха и мюсулмански манекенки да ни натрапват

10

Горан

преди 8 години

Най-големият проблем с това гадже е, че няма да мога да го нося на ръце :)))

9

до anonimen DVE

преди 8 години

Браточка, ти може и да харесваш 200- килограмови тюлени, ама това не е естетично, нито пък здравословно.