5

Анонимен

преди 8 години

Направете детските градини да приемат деца от 2-годишна възраст, когато свършва и майчинството. В малките населени места градините са празни, а майките напускат работа, защото няма кой да им гледа децата.

4

Анонимен

преди 8 години

МЕСТА ИМА ЗАЩОТО БЪЛГАРИНА МАСОВО БЯГА ОТ БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ, АМА НЕ В АВРАЗИЯ А В СРУТЕНАТА ЕВРОПА, ЗАЩО ЛИ СЕ ПИТАМ.

3

Мама

преди 8 години

Когато децата в една група станат по 16 както е по закон ще се зарадвам. Голяма хвалба голямо чудо, просто не се раждат деца и това реши проблема за общините. Адмирации ако са построили нови детски градини и места има за всички , но просто не е така. До 5-6 години може и свободни места да има! На площадката имаше деца от всяка възраст през 2011, в момента най-малкото е на 3 години. С тази политика към работещите, образовани и не малцинствените родители ще се разрешат нещата.

2

Йордан

преди 8 години

Тази статия е малко "бял" ПР по повод на недоволството на родителите около липсата на места в яслите и детските градини, за които предстои да се шуми в близките дни.

1

Анонимен

преди 8 години

Колко детски площадки построиха с европарите, а за градини нямаше, що така? Изглежда герберите са по-бързите печалби и усвояването на евросредства. Колко му е една площадка да се направи за една седмица.