7

Така е

преди 7 години

Задачата е незабавно премахване на всички глупости които сътвори Калфин и връщане на точковата система за пенсиониране.Увеличаване двойно на вноските за пенсия от работодателите.Двойно увеличавене на мин. пенсия и раб. заплата.Ако направи това, ще го изберем за президент.

6

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 8 години

Да се въведе ограничение за получаване на помощи като в САЩ. Един човек има право на помощи за целия си живот до 60 месеца (5 гидини). Ново преосвидетелстване за инвалидни пенсии, ако трябва да наемат лекари от чужбина. Познавам много болни със завишен процент на инвалидност - след подкуп, разбира се.

5

Анонимен

преди 8 години

Работата на соц. министърът е да продължи да изпълнява плана РАН-ЪТ! В противен случай едни хора ще му дръпнат шалтера. Дано сте разбрали че всичко което се случва на тази мутренска територия няма нищо общо с вас и избраните ви селенжъри! Тези за които си мислите че ги избирате и очаквате да ви оправят стандарта на живот от тях нищо независи. Това ако още не сте го разбрали жална ви майка! Тези селенжъри в парламата са там само заради келепира. Продължавайте още 26 години да си мислите същото!

4

Анонимен

преди 8 години

задачите са си все същите, ама още никой не е седнал да ги решава

3

ОП

преди 8 години

НИЩО РАЗУМНО НЯМА ДА ИЗМИСЛИТЕ..НАЙ МНОГО СХЕМИ С ДВА, ТРИ, ПЕТ СТЪЛБА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОСИГУРЯВАНЕ И УВЕЛИЧЕНИ ОСИГУРОВКИ И СЛЕД НЯКОЯ ГОДИНА СЛЕД, КАТО СЕ ОКРАДАТ ДА СЕ КАЖЕ ,ЧЕ НЕЩО НЕ Е ОБМИСЛЕНО..А ТО ЩЕ СИ Е ЧИСТА КРАЖБА.

2

Анонимен

преди 8 години

Всъщност тези ранно пенсионирани вземат най-високи пенсии, почти тавана. И най-много години ги получават. Защо така? Другите хора от 3-та категория трябва да работят до гроб /до 65 годишна възраст/. И никой не им дава дори 2 заплати при пенсиониране, а камо ли 20 заплати накуп. Откъде идват тези пари? --- От този, който работи до гроб за мижава пенсия. Друг хем се пенсионира млад, хем огромна пенсия, хем 20 заплати накуп.

1

Bus

преди 8 години

Chestito na novia sultan!:-):-):-)