17

истина

преди 8 години

Японските коли са номер 1 в света.Имах Митсубиши Паджеро,купих го като беше на 8 години и на 130 хиляди километра.карах го 3 години и навъртях още 120 хиляди километра без ни къкъв ремонт на нищо.Преди това имах немска кола-за нищо не ставаше пред японеца.Това,че германците са майстори е пълна заблуда.

16

СА

преди 8 години

До АвтоМоторСпортТВИ аз не бих повторил,ама Нисан!За Мазда си е така,ама и Хонда не отстъпват!Да не забравяме и Субару!!

15

до 13

преди 8 години

четох какво пише там, знамсъдят го за толкова колкото ги е рекетирал - 10 000 000 е поискал !

14

SA

преди 8 години

За жалост и Митсубиши става Рено-още един японец си заминава!!

13

Авторът на 7

преди 8 години

Ясно, че е евреин :)Но да уточня, там пише, че авто производителят съди тоя Узи за $10 млн., а не обратното. И след като човекът си е регистрирал домейна какво право имат да му се бъркат. Той може да иска за домейна колкото му хрумне.

12

до 7

преди 8 години

Четох го този еврейн . Той твърдял, че Нисан е еврейско име ....Понеже съм японец ще ти кажа , нисан в превод на български е " дневна продукция " и не е никакво еврейско ( библейско име )!

11

Patrol 6.5l

преди 8 години

Единственият хубав немски автомобил е продаденият.Нисан е класи над немските бараки, които не си променят дори дизайнерската линия с години.

10

до 7

преди 8 години

Искал им е 10 000 000 $ ... Как няма да го пердашат ;) Отгоре на всичкото е и еврейн от Йерусалим... Сметай ...

9

до 7

преди 8 години

Този компютърджия знаеш ли колко $$$$$ иска на Нисан да му продаде домейна ???Нисан с право ще го гъбаркат , той си е рекетьор (съвременен)

8

Анонимен

преди 8 години

Сайтът от коментар 7 е нисан точка ком, само че на английски :) Пиша го така, че системата тук проверява за линкове.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако искате да научите нещо повече за автомобилния производител нисан, може да посетите този сайт: n.i.s.s.a.n -> махнете точките в думата нисан. Сигурно очаквате това да е техния главен сайт. Не, това си е фирмен сайт на компютърна фирма, но най-горе на сайта има мигащ линк 'Nissan Motor's Lawsuit Against Us'. Оказва се, че авто производителят нисан се опитва да съсипе един човек само защото името му е Нисан и така си кръщава фирмите, а най-вече е регистрирал този сайт.

6

Анонимен

преди 8 години

Ако искате си купувайте коли с радиация! Вместо Япония да застане в междунсроден съд задето зарази целият свят със цезий и стронции от калпавите си АЕЦ продтлжава да изнася радиоактивни стоки.

5

Анонимен

преди 8 години

Кво? Нееее!!! Не и митсубиши ... В тоя концерн нисан-рено само се разваля качеството... Жалко Митсубиши правеха добри коли...

4

Анонимен

преди 8 години

Значи Рено се разраства още повече. БРАВО.

3

--

преди 8 години

Любопитен факт е, че именно Nissan разкри несъответствията в разхода на гориво на моделите на Mitsubishi. - всички производители на коли лъжат за разхода, но само някой ги хващат.

2

Яко

преди 8 години

Една от любимите марки се слива с друга любима. Успех.

1

Бачо

преди 8 години

Нисан е японският форд нищо добро не очаквайте ! Японците до ден днешен само на кражби и продажби го карат . Каквото и да мъчат никога няма да стигнат немските автомобили по качество