15

Сим-Саладин

преди 7 години

България страня с искуствено напомпана средна класа и мнго хора ,който са едвам намират пари за салам и хляб.Богати почти няма.

14

Георги

преди 8 години

Костов пък как не можа да си намери по свестен говорител. Радан с този "анализ" за пореден път доказва, че е *** като гайда. Жалко! Последната надежда в дясно помръква.

13

Анонимен

преди 8 години

Кученцето на Иван Костов говори като американски наблюдател . Др. Раданчо нали си в управлението направи нещо рационално. Досега само за постове се борите .

12

Съвет

преди 8 години

До изнервенАми айде всички разбирачи, дето драскате глупости тук, запишете си какво казва Радан Кънев и след време вижте дали не е станало точно така! Той още при съставянето на правителството беше против АБВ и ПФ, и какво стана, всеки ден изнудват Борисов, сас заплахата да съборят кабинета! Айде да гледаме фактите, а не опорните точки!Тр0л0ве!

11

Анонимен

преди 8 години

Кунев кажи нещо за завряния зет от Драгалевци!

10

AZ22

преди 8 години

Радан е от висшия пилотаж! Тикви, учете си!

9

Анонимен

преди 8 години

32 защокакво пак недоволстваш не е ли прав

8

Анонимен

преди 8 години

5 бае ми то си е за теб бае

7

Анонимен

преди 8 години

Този стана толкова досаден, колкото и ББ и ЦвЦв!

6

Анонимен

преди 8 години

6 кой не е създал семейство тъъъпак Радан ли

5

Анонимен

преди 8 години

Този пък говори ,колкото да не заспи.То бива говорене на глупости , но някои прекаляват вече с тях.Политиката не е за детската градина.*** си ела си е твоята Радко.Създай си семейство да имаш някакви отговорности,защото май не разбираш доста неща а се правиш на умен.Не си дорасъл да работиш за хората.Това е!

4

бай кольо

преди 8 години

Рамадане много лесно ги квалифицираш и смяташ чуждите сметки ама да те видим на едни /особено предсрочни/ избори колко процента ще изкараш с твоето ДеСеБе, може и по-малко от АБВ да е...

3

Анонимен

преди 8 години

радане и ти не знаеш какви ги говориш - вчера разправяше че калфин правел Московски преврат на Борисов, днес - че Борисов уволнил Калфин. последно? посппри се малко, ставаш смешен. Хубаво с добри намерения си, но само това не стига. По - добре заклеймеет Москов, лукарски и Кунева,, също и Ненчев и гласувайте с "Против" на всяко безсмислено решение на Герб. Ако трябва - отделете се от Блока. нека се види, че сте в опозиция.

2

zeus

преди 8 години

Баце, Рамадан и ПсевдПатриотите са в паника да не изтърват кокала, че повече власт няма да видят. Баце е лесен, САЩ може и прецедент да го направят, *** останалите отиват на бунището ;)

1

изнервен

преди 8 години

Глупости - на този пък как всичко му е ясно?