8

Анонимен

преди 8 години

С мойте пари да поддържа жандармерия до 15 юни не съм съгласен вместо за три дни да се приложи закона.

7

От тест

преди 8 години

Въпреки коментарите на Днес.бг как трябва хората да бъдат оставени да изкажатмнението си във форума,тестът е успешен,но изпитът не е взет.

6

До Сима

преди 8 години

Нашите деди са умирали за страната си.Днес никой не иска това от теб.А ако си си изял боя от "ушаците"има телевизия,интернет.Снимай си раните и ги покажи на хората.А иначе всички знаем,че властта покровителства ромите,защото това са най-сигурните им избиратели.

5

Анонимен

преди 8 години

Всяко чудо за 3 дни. Наистина е така. Властта на това разчита. Спомням си миналия мандат на Боко, колко плах и неуверен беше. Само да се разклати тревата и той почваше да се обяснява, да плаши с оставка. Сега вече разбра, че ножа е дървен и стане ли някакъв гаф той се покрива на момента и не се появява в публичното пространство, докато нещата не се уталожат. А след това си го кара както си знае. Хитрец е този съвременен Андрешко.

4

Сима

преди 8 години

До ИвайлоСмугльо ти беще ли в Раднево? Аз бях. ушаците Биеха на ред с палки? А кой ги храни? НИЕ!!! За кви роби говориш? Айде направи нещо като нямаш нищо!?! Ушаците пазят ***... Бребиха нас вместо тях.... Йеничари....

3

opps

преди 8 години

То до дни ще се получи и на друго място... Нарциса с огледалото се прави на ударен с мокър чорап...

2

Анонимен

преди 8 години

Не се успокоявайте хора,ако искате нещо да се промени.

1

Ивайло

преди 8 години

Всяко чудо за три дни :))))) *** си е роб и роб ще си остане