6

Анонимен

преди 7 години

Несъобразена скорост няма - тази скорост никога не може да се определи преди да стане катастрофа. В този смисъл КАТ пак не са си свършили работата и не са намерили какво точно е причинило катастрофите и съответно статистиката на КАТ, поне малко да се доближи до истината.

5

анонимен

преди 7 години

Винаги намалям наближавайки пешеходна пътека, дори и да няма пешеходци в близост, и минавам с 25-30 км/ч колкото и да ме псуват шофьорите отзад. Застраховам се, за да мога да спра в случай, че някой изскочи без да се огледа. И въпреки това имам случай преди няколко месеца, при който трябваше да спра на място, защото един баща с дете за ръка ми изскочи буквално пред бронята. Добре, че нямаше кола зад мен, тя нямаше да спре. Голяма дума не казвайте, не се знае как е притичала бабата и къде.

4

ined

преди 7 години

Жените шофьори са по-опасни и от пиян таксиджия на мотор.

3

Анонимен

преди 7 години

Културата ни като шофьори и пешеходци е много зле. Всеки си ходи където си иска, изкача без да помисли, разхожда се на платното, а от страни тротоара е два метра широк. Шофьорите пък си мислят, че пътя е специално за тях направен и знаците не се отнасят за тях. Не всеки път шофьора е виновен - как да пазиш някой, който не се пази сам? А, иначе всички спазваме правилата като напуснем границите на държавата. Защо ли?

2

Анонимен

преди 7 години

дано сте пуснали шофьорката,че до като се справи с цял Айтос.....и тогава ще и се освободят всички улици и няма да и се мотаят пешеходци срещу колата.

1

Анонимен

преди 7 години

Заглавието лесно се преразказва на:"Шофьорки където и да е, срещу когото и да било. Неравна битка."