26

Анонимен

преди 8 години

До До 26 Какви по големи бели от това което сториха Червеното котило -ГЕРБ и Сие .за 5-6 години .Турцизиране на Б/я. Посегателство и поругаване на Историята и турското насилие и иго .Обезличаване на титаните на Националното ни Възраждене ,поети и революционери . Гаврата със Апостола и лъжата .,,Който ни освободи ,той ще ни пороби ,,Милиарди заеми ,иономическа немощ ,беззаконие на ,,моят брат Ердоган ,,и Турция. Потурнаците са по лоши и от турците КЬОРАВ ЛИ СИ ????

25

Анонимен

преди 8 години

До Ани На чужд гръб и 50 милиарда заеми са малко ,камо ли 40 години преход.И така си вършат работата ,че корупцията ,престъпността ,кражбите и ,,усвояването ,,криминалните престъпления ,демагогията ,популизма ,геноцида над българите ,са водещи въвь вършещите ,,си работата ГЕРБ. Герб след провала на първото и сега второто управление окончателно доказаха , че интересите на България и българският народ са чужди зя тях .Демагогия и популизъм . И загиваща българия.

24

Анонимен

преди 8 години

Ако тоя, бъде издигнат за прецедент това означава, че целта е да се осигури избиране на човека на ГЕРБ,независимо кой ще бъде ,па дори и ,,магаре ,,да издигнат .

23

До 26

преди 8 години

До АнонименДо "атакистите" - никой нищо не ви забранява. Просто така ви харесва да си мислите. И ви удобно така да си мрънкате. Естествено е да си вярвате, че проблемите и злините идват от където и да е, но в никакъв не и от вас самите. Опитвате се да узурпирате една хубава идеология-патриотизма, за момента без особени успехи. Ако се случи чудо и управлявате, ще лъсне истината, че нямате идеи и никаква креативност, но се боя, че ще направите такива бели, че ще е бая мъка след това.

22

Анонимен

преди 8 години

И все пак: НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА този *** няма да стане президент! *** е народът, вярно, но не чак толкова..Евродепутат може би, от листата на БСП-то - срам голям, но и Калфата е въжеиграч голям, с което се изчерпват и всичките му "силни качества", драги ми морераторе.

21

ексмаркс

преди 8 години

Наличието на множество "калфинчета" в страната прави живота на нормалния човек почти непоносим.Нормалния човек иска две простички неща-свобода и справедливост,останалото сам ще си го набави

20

Анонимен

преди 8 години

До 23Ние АТАКИСТИТЕ вярваме на БРИКС , където са Бразилия , Русия, Индия, Китай и не говорим за Армения и Киргизия камо ли Турция. Русия и Турция както знаеш вече не мелят заедно брашно. Един милиард вноска от България всяка година за ЕС и какво получаваме освен колониално робство? Ще ни забраняват да ядем най-хубавите домати- розовите, ще ни доставят ГМО отрови, ще ни принуждават на санкции към Русия където губим стотици милиони долара.А защо Англия и запада не вярват на ЕС ?Много си заблуден

19

mgs

преди 8 години

До Анонимен 17Аз пък не искам хулиган рецидивист да представлява държавата. Имаме си достатъчно по селските кръчми.

18

Анонимен

преди 8 години

Предателят кожа си мени, но нрава не! С три пера подписваше, сега знае, че ако остане изборният закон в сегашния си вид повече няма да влезе в парламента и съвсем логично отиде да се предлага на въжетата!

17

родо

преди 8 години

Драги многознайковци г-н Калфин подаде оставка с благословията на министър председателя,бившия президент Първанов и се подготвя за кандидат президент на държавата ни.

16

Анонимен

преди 8 години

Гледам във парламента как цялата политическа класа се гъне като червей.Никой не иска да подава оставка ,никой не иска падането на кабинета Борисов,дори и бялата Златка призова Валери Симеонов да си стои на меките части щот после нямал да може да влезе в парламента хахаха,няма такива ***.Злате ми тя и АТАКА няма да влезе в следващият парламент

15

Анонимен

преди 8 години

Онези които отиват на бунището на историята си мечтаят за избори

14

Анонимен

преди 8 години

Определение за политик: Човек без грам морал, достойнство и служба в името на народа си. Естествено ,че хората от тази "партия" както и патриотите и ВДЦ никога повече няма да влязат в парламента, а крадат като за последно. Каква лява партия, какви пет лева? Единствената лява партия останала в парламента с лява програма е АТАКА. Ако АТАКА управлява ще се види истинско ляво управление.Напускане на НАТО и ЕС, членство в Евразийския съюз на действителни суверенни държави, връщане на златото и ред др

13

Анонимен

преди 8 години

Днес е национален празник на библиотекарите !!! Сигурно тези промени са във връзка с празника !

12

Ани

преди 8 години

За съжаление при контролирания преход СДС беше съставена от такива токсични ***, че и сега ме е страх да гласувам за техните метастази. Засега ГЕРБ са хората които вършеха работата и държаха държавата на крака. Навремето Мойсей водил народа 40 години през пустинята. Трябва търпение. Нужно е да израстне ново поколение.

11

Ани

преди 8 години

Подготвя се почвата за Февруари 2013. По ТВ7 тръгнаха програми за запознаване с положението в Русия в стил "абе трудно, ама не е толкова лошо". Засега филмите не са интересни. Пазят праите за нападението. Просто гледайте кога програмата ще стане интересна!

10

Анонимен

преди 8 години

Комунистите отново показаха истинското си лице. Тези хора са вредни за страната. Те са разрушителна опозиция. Искат отново властта, за да крадат , но не си ли дават сметка, че парите от Европа веднага ще спрат. Това вече се е случвало. За това нещо трябва да си дадат сметка българските граждани и никога да не допускат тези обирджии на мандри никога, ама никога да не помирисват властата. Това, че отново говорят за социална политика е лицемерие. Разпределиха си парите на държавата, станаха капита

9

Тинев

преди 8 години

Ах колко си " МАЗЕН " и тииииии.Беше комунист / верен син на партията /, после се пребоядиса на социалист, после на социалдемократ.Сега какъв ще станеш?Правоимащи бяхте и пак ламтите за власт, да .......!Докато всички другари, правоимащи-комунисти, не опънат петалите, майчицата ни ще разплакват.Другаря Луканов правилно е казал: Ако трябва да строим капитализъм другари, ще строим. Но!Но, НИЕ ще сме капиталистите.

8

мую

преди 8 години

Че кой социален министър може да работи с *** Горанов !!!???

7

Историк

преди 8 години

Костов е виновен