7

Анонимен

преди 8 години

От коментарите до тук разбирам, че е по добре да няма корабче и да не се правят ремонти! Тези които коментират, че светът ще ни се смее, са виждали въпросният свят само по телевизията! Много изпростя народа!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Портних дали си е платил билет? Защото в началото обяво, че ще бъде безплатно корабчето.

5

Абе Порних

преди 8 години

То това не е транспорт , а атракция ! Варна има нужда от втори мост че колите са хиляди, а не от спасителна лодка която да вози хора от никъде до никъде .

4

Капитан Немо

преди 8 години

Направете нормален мост,които да се вдига при нужда,че станахме за смях на цял свят.

3

Така е

преди 8 години

Пътуването трае 25 м. с маневрите... А без маневрите, колко? И щом пътуването е бързо и приятно , да не би варненци да се откажат от моста след приключване на ремонта ? А и къде са частните рибарски корабчета да помагат.? Има далавера.

2

БЕДНОСТ

преди 8 години

ТОВА ТУЙ МАЛКОТО ЛОДЧЕ *** ВЪЛНИ ???? ЕЙ СЕЩАМ СЕ ЗА ХВАЛБИТЕ НА МИТЮ ПИЩОВА - ПОРЯ ГИ КАТ РИБИ И Т.Н. ДАНО ТАЗИ НОВИНА НЕ СЕ ЧЕТЕ ПО СВЕТА - ЩЕ НИ СЕ СМЕЯТ. В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЯХА ДА ПУСНАТ ПОНЕ 2, 3 ИЛИ 4 БР. ПОНЕ ТРОЙНО ПО-ГОЛЕМИ МОРСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ДА СЕ ДВИЖАТ НАСРЕЩНО, АМА ПУСТА БЕДНОСТ. ЖЕЛАЯ БЕЗАВАРИЙНО И НЕ СЕ ПРЕТОВАРВАЙТЕ.

1

qwerty

преди 8 години

Корабчето не е ново,а е към 15 годишно и сега когато ферибота в Белослав е в профилактика или ремонт,хората ще плуват през канала ли :D