12

Иниацитивния

преди 8 години

Уважаеми читатели, основната цел на Ердоган е да вземе лично и с негови сподвижници шесте милярда от ЕС и след като се въведе безвизовия режим за турците, всички мигранти преминаващи през Турция да им се дава турско гражданство и да ги изпращат в Европа. Та това е неговата мечта, не с меч а с помощта на нашите непроумяваща евроуправници да ислямизира Европа, което никой турски султан в миналото не е успял да направи! Тогава вече ще е най-великия ислямизатор в арабския свят. Противопоставяйте се!

11

Анонимен

преди 8 години

Турция е трън в петата на Човечеството . Просяци - все нещо нямат и все нещо искат.

10

чичо Гошо

преди 8 години

До TуpчиHНамажи си добре задните части с вазелин,наведи се и се хвани за големите пръсти!Специално за тебе ще дадем визи на няколко надарени кюрди!

9

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Европейският парламент няма да обсъжда предложение за предоставяне на безвизов достъп до Европейския съюз за турските граждани, преди Анкара да промени антитерористичните си закони, заявиха днес официални представители, цитирани от ДПА.ЕС НАПРАВО ДА КАЖЕ НА КОЛКО МЕСЕЦА ЗАТВОР ТУРЦИЯ ДА ОСЪЖДА ТЕРОРИСТИТЕ ,А АКО МОЖЕ ДОРИ НА КОЛКО ДНИ ЗАТВОР ! ТУРЦИТЕ СЕГА СА В ЕВРОПА ДОРИ И ДА ИМ СЕ ИСКАТ ВИЗИ ,ТАКА ЧЕ БРЮКСЕЛ ДА СИ ЗАПАЗИ ВИЗИТЕ ,А ТУРЦИЕ ЩЕ СЪДИ ТЕРОРИСТИТЕ КАКТО СИ ИСКА !

8

БГ турчин

преди 8 години

Силната политика на Ердоган носи големи икономически вреди на големите алчни играчи на ЕС на Америка.Браво на Турция!

7

Реалист

преди 8 години

До МицотакисБрюксел се събуди за какво събуждане споменаваш, тези в Брюксел направо заспаха и са за Психиатрична Клиника . Хем да искаш от Турция да спира терористите ,хем да искаш смекчаване отношенията със терористите !!! Това хич ,ама хич не мога да го асимилирам , какво иска ЕС от Турция да падана колене пред терористите и да им се моли "" Моля господа терористи не деийе да на убивате " Браво на Ердоган ,само така иначе тези *** ще си правят каквото си искат ,да мачка терористите .

6

Мицотакис

преди 8 години

Заглавието трябва да бъде "Брюксел се събуди",и слава богу ,защото няма как да танцуваме под звуците на зурната и даула на Ердоган постоянно,като иска Турция да е в Европа трябва да спазва правилата ,а не да рекетира и да извива ръце .А относно туризма средиземно море не е само турско ,Гърция ще пляска от радост ако западните туристи променят леко посоката на лятната си почивка България също

5

Анонимен

преди 8 години

Боко да вдига оградата по границата с Турция и Гърция и да подсилва военните и полицаите. Скоро там ще стане жежко.

4

Анонимен

преди 8 години

xa xa dam Bruksel mrazi darjavite koito se borqt sas tehnite terosisti

3

Анонимен

преди 8 години

машала зелки

2

Ястреб Османлията

преди 8 години

Йок туризъм авантларъ!

1

Анонимен

преди 8 години

абе от самото начало беше ясно, че всичко това е едно театро. колкото да се охладят емигрантите. нито Турция си е представяла, че ще паднат визите, нито Европа, че ще ги пусне току-така. ЕС плати някой милиард на турчина, оня си го прибра и сега по живо по здраво всеки ще усвоява политческите дивиденти от тази договорка.