7

NuclearWinter

преди 8 години

Добре, живеем в 2016-та. Епълските зомбита дават по два бона за телефон.Нокия с фенерче е под 100 лева. Основната функция на мобилният телефон е да осъществява гласова комуникация.ВАГ продават коли на които в базовите им конфигурации манивелите за ръчното вдигане и сваляне на страничните стъкла е екстра. Както споменах, живеем в 2016 г., т.е. ел. стъкла и огледала, борд-компютър, двузнов климатроник, ABS, ESP, Hill-Holder, Cruise Control, и поне 2 еърбега трябва да е минимум, а не екстри....

6

хахах

преди 8 години

Ама голем смех , "народната кола" ще прави народна кола , нема такива циклофреници като тия от ВАГ ! Нали Шкода и СЕАТ бяха бюджетните им модели , а и тези 11хил. евра и то в Китай са все едно 20хил в Европа , та така...В белия свят ги разкриха и сега търсят риби из Джагатай !!!

5

12

преди 8 години

Осъзнаха се откакто Дачия им пръсна шишарките по продажби. В тия кризисни времена масовият купувач не е склонен да се ръси за ненужни екстри с раздути по 10 цени.

4

Яко

преди 8 години

Любимата марка си остава номер едно.

3

лупи

преди 8 години

Предполагам,че ще махнат сумати излишни неща,които минават за екстри. Както казва един познат, който си купи супер БМВ - няма да ми стигнат 10 години да му разуча екстрите :)

2

Анонимен

преди 8 години

...защото,ако намалят цените няма далавера....в Европа и в Сев.Америка....тук само надути цени...за народната кола

1

Анонимен

преди 8 години

Те вече им искат цени като на истинска кола. Шкодите и те почнаха много да си вярват.