3

леле2

преди 8 години

Построиха стадиони до последните племена останали,замърсяванията в реките са стигнали апокалиптични нива и хората не знаят какво да правят,хора,живеещи само от чистотата на реката и рибата в нея..Колко гори изрязаха,колко мини,колко посеви на палми..Всичко се гласеше за олимпийските игри,натам изчезнаха един куп пари,както преди световното по футбол,нищо не беше върнато след края,милиарди оборот направиха..Същото искат и сега ама хората им е писнало,искат пак да направят пари и да се скрият..

2

леле

преди 8 години

Започнаха да превръщат джунглата в поле за гледане на палми,каньона Чако наполовина е орязан и има посеви..Скандали работи станаха,незаконната минна дейност се увеличи в пъти и нещата са катастрофални..Над 15 хил. бригади търсещи злато в реките с ЖИВАК.Бразилия имаше резерв в нефт и ресурси,този резерв липсва,смятаха се повече от 80 милиарда,останали са около 17%,бяха 95 преди Дилма.Замърсяванията от промишлена дейност са скочили 3 пъти..Дали е тя виновна или просто няма силата да се опълчи....

1

Асоциации

преди 8 години

Абе не ви ли приличат тия протести срещу Дилма досущ като тези срещу Жан Виденов? Той беше сатанизиран именно защото отказа да се подчинява на чужди интереси. После се оказа че е един от най-неподкупните и честни хора в България. Жалко че хората се манипулират лесно и като овце следват указаната от медиите посока. Венецът на природата! Ха ха ха Беееееее!