13

Овчар

преди 8 години

А бе, на другарете не им ли раздадоха по една гега на технийо конгрес ,поне да пасат *** като не стават за друго??

12

Анонимен

преди 8 години

този пък, откъде изпълзя!

11

Анонимен

преди 8 години

БСП може да спечели избирателите само ако има за предсадетел млад човек, необвързан с комерсиални връзки. Такъв би могъл да бъде и Калоян Паргов. Крайно време е партията да узрее за такъв избор. Всичко друго е притоплено ястие.

10

българина

преди 8 години

Единственият модел който работи е Орбан или Путин, разбирай 200 депутата националисти! Който го предложи е той е истинският спасител на България. От соросоизъм и демокрация не остана българин ве!

9

akut

преди 8 години

така е аз искам пак дпс и бсп да ме управляват

8

Анонимен

преди 8 години

Отдавна съм аполитичен. На всички е ясно, че Бойко не става за нищо, но от друга страна такава глупост да се избере бивш висш кадър на СДС за председател на БСП - това само червените *** може да направят.

7

МОДЕЛА ТИКВА

преди 8 години

не ще смяна с модел КРАТУНА, а иска СЦЕПВАНЕ на всички ТИКВИ

6

васил

преди 8 години

В бсп се случи един малък преврат , баш олигарсите Р.Овч. , Г.Гергов срещу Станишев и европеиците му, ще гледаме голям сеир, а *** е само за цвят , така да се каже !

5

Анонимен

преди 8 години

Смешной

4

Анонимен

преди 8 години

Моделът на цоциалиста е да има голям брат който да плаща сметките, а ние да му играем по свирката или да я надуваме.

3

Анонимен

преди 8 години

Другарю Паргов, единственото което е направила партийката ти за цял век е най-големият атентат на ХХ век. Това си можете вие, да рушите храмове, да тероризирате хората, да убивате жени и деца. Така че единственото което може да направите е да се обедините с ИДИЛ и да взривявате бомби.

2

НЕ МОДЕЛИ, а БКП

преди 8 години

с истински КОМУНИСТИ е нужно да има, а не разни СТАНИШКОВЦИ, КУТЕВЦИ или ГЕРГОВЦИ. Че даже гняв ме обзема като се сетя, че и ГУЩЕРОВ беше член. Даже и такива като ТИКВАТА се имаха за КОМУНИСТИ

1

BURZUM

преди 8 години

Никви модели повече ай сиктир модел ба.х ви в манекените...трябва ни концепция за петдесет годишно развитие със стабилизация на държавата институциите психичното здраве на населението и увеличаване на благосъстоянието по скандинавски стандарти ....никакви говорещи модели повече че шъ взема лопатата ...ни издържам ей...