23

Анонимен

преди 5 години

Да попитаме господин Попович,дали в родната му Сърбия медиите са свободни и дали чужди граждани изобщо,могат да изказват в тях своето мнение?Фактът,че заема този пост в България ,показва,че българското общество е по-демократично от сръбското.Накрая,съмнявам се,че работи за българските интереси в тази асоциация.

22

Провицията

преди 7 години

Българи - Какво направихте с българите които останаха да живеят в България ? Бавно ги унищожавате. Как!Това беше написано в Американския план.Засегнахте всичко като поминък.Разделихте хората на бедни и богати.Богатите са поставени лица които можаха да откраднат парите на бедните хора,а бедните са трудещите които работят до като се скапят.И никой не му пука за техния труд и тяхното здраве.Много е тъжно.

21

gost

преди 7 години

напоследък искам да тегля на поддъжката на виваком град ловеч с наи добпия си нет идна тънка дълга и не ме интересува омръзнами клоуни дамиползват нета един ден супер 5 не какво става ние си плащаме редовно услугата не заради мъди да се налага да ги сменяеписнами от смотаняципротежета та едикои си нее ли срамонно видял съм какво е дае ебърз и какво еда еотвратителен аиде виваком размърдаите си *** за да не випратим на данс

20

moderatora e pederas

преди 7 години

цензура евриуеъ

19

Анонимен

преди 7 години

Тук в днес.бг нямаш право да изразяваш свободно мнение, цензурират обиди дори когато са написани неправилно за да се избегне цензура те пак ги цензурират или пък ти трият целия коментар ако не им изнася какво си писал. Сайта е информативен и нямам лошо да кажа освен това че контролират коментарите. Няма да се изненадам ако се върна след броени минути и коментара ми е изчезнал.

18

Анонимен

преди 7 години

Дори не сте го виждали! Той не пречи на хората в изразяването на свободата. Другото е автоматизация, механика и валидация при роботите.Google се отказаха от своя вървящ робот, който освен да ходи и пази равновесие нищо друго не може. Разбраха, че алгоритъма за равновесие е писан повече от 10 год. В човека алгоритмите са милиарди и не са отворен код.

17

Анонимен

преди 7 години

Математически алгоритъм на Microsoft познава възраст и пол по снимка на лице.Трябваха им 10 години, за да го напишат и пак не е 100% точен.Кой е написал милиардите алгоритми, благодарение, на които пазите равновесие, различавате цветове, разпознавате мирис, пеете, говорите, пишете и мн.др.?Дори не сте го виждали! Той не пречи на хората в изразяването на свободата. Другото е автоматизация, механика и валидация при роботите. Google се отказаха от своя вървящ робот, който освен да ходи и пази р

16

Анонимен

преди 7 години

Като наруша правилата на "добрите думи" във форума, защо Бог не ме убива, наказва или порицава? Замисляли ли сте се?Нима не сте чували за най-големия дар на Бог спрямо нас-хората - свободната воля.Кой от Вас $$%$ може да създаде робот със свободна воля и интелект? КОЙ?Математически алгоритъм на Microsoft познава възраст и пол по снимка на лице. Трябваха им 10 години, за да го напишат и пак не е 100% точен. Кой от мислите е написал милиардите алгоритми с които пазите равновесие, познават цв

15

Анонимен

преди 7 години

Крадеца вика- "Дръжте крадеца" Eй това е моето мнение относно този сайт .

14

Анонимен

преди 7 години

A KAKVO DA PRAVIM S NATRUPVANETO NA NEGATIVNATA ENERGIYA ?

13

11

преди 7 години

До Анонимен 22Мдааа, не си много нясно с нещата, щом не знаеш, че се цензурират и нормални думи - например думата отзaд. Ама си прав за бедния речник - можем да включваме латински символи в кирилска цензурирана дума, а програмистите им не им стига акълът как да обхванат с регулярен израз такава дума.

12

въих изтриха ма

преди 7 години

Тук меко казано е несериозно да се води такъв дебат,едва ли някой има логичен отговор защо пада такова *** на коментари.

11

СЕМ

преди 7 години

Не е ли цинично ДНес БГ да пишете за права на комениращите при положение, че сте най-авторитарния сайт в пространството и имате списък от 1000 думи които се цензурират. Какъв цинизъм... точно вие да публикувате такъв материал. Вземете го прочетете и се образовайте малко от него поне.

10

:)

преди 7 години

"Експерти: Потребителите трябва да имат свобода да изразяват мнение"Точно вие от днес.бг трябва да си го татуирате на челата това изречение. Цензурирате нелепи думи, които нито са обидни, нито неприлични. Тотална скръб !

9

Анонимен

преди 7 години

Не само е странно, но и цинично и лицемерно е уеб сайт, който цензурира всяка трета дума и трие коментари на поразия да повдига темата, че и да се допитва до експерти. Жалка история.

8

Анонимен

преди 7 години

Не смята че ви отива именно вие(днес.бг) да поставяте тази тема!!!На това му се казва ГЬОНСУРАТЛЪК от класа......... крадеца вика "дръжте крадеца".

7

Анонимен

преди 7 години

Че то за Турция какво хубаво може да се напише. Подкрепят тероризма и корупцията. Децата на Ердоган се къпят в пари, а свободомислещите Турци ги бият по улиците. Тая държава трябва да остане в историята както е станало с всички империи до сега и да се направи една светска и свободна държава или няколко държави, които да не се държат имперски.

6

dp

преди 7 години

Свободните коментари са доказали от десетилетия, че са най-добрият вариант.Справка - usenet.Цензурирането (дето му казват "модериране" защото истиснското име не им харесва) имаза резултат единствено да прогони стойностните автори на постове, масата умственоизостанали които не се спират - ей го и тук има няколко такива поста - просто се нагаждаткъм новите условия и... остават само те да постват.В usenet групите всеки знае кой кой е и просто игнорира постовете на троловете.

5

Zo

преди 7 години

Bg medii sa mafia s bg partii.

4

Горд Турчин

преди 7 години

Аз пък понякога само заради това че съм написал нещо хубаво за Турция ми се маха коментара в тоя сайт